czambi123 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 elo krótki opis i narzazie jedno foto Jest to Audi z 1996 roku -moc 90 km - silnik 1.9 tdi Co w niej zmieniłem?? -Przednie lampy - jutro do dam Relingi Więcej fot już niedługo
elmo814 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 jak juz ukrywasz numer rejestracyjny to rob to na kazdtm zdjeciu zycze bezawaryjnej jazdy mogles kupic lampy poliftowe, ladniej wygladaja ,
Kowi87 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 W sumie to był błąd zmieniać lampy na to cos :gwizdanie:
kubson Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Ale wysoko stoi jak koza Zapodaj mu najlepiej -30 optymalne bynajmniej jak na moją okolice. No te światełka troszke szpecą, z rrelingami będzie ładniej zobaczysz
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 lampy felgi zawias avant a tak to spoko furka [br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 20:16_________________________________________________no i umyj ją bo już sam nie wiem jaki ma kolor...czy szary....czy czarny
harley22 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Dokładnie mogłeś ją przynajmniej umyć do zdjęć Troche kosmetyki i coś z niej będzie
czambi123 Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Opublikowano 21 Lipca 2010 heheeh umyje ;D[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 20:30_________________________________________________hehehehehehe :polew: :polew: zrobie fotki jak umyje ;D i wezmę cyfrowke ;D
kubson Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Lepsze takie felgi niż jakieś podróby z plasteliny...
czambi123 Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Opublikowano 21 Lipca 2010 Mi sie Auto podoba;p;p komuś ie nie podoba nie musi patrzyć :decayed: :evil: :kox: :naughty:;p
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Mi sie Auto podoba;p;p komuś ie nie podoba nie musi patrzyć :decayed: :evil: :kox: :naughty:;p kiedyś też tak broniłem swoich racji....dzisiaj wiele się zmieniło u mnie w samochodzie
Pawel_M Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Kolega chyba się zawstydził i wykasował fotki bo ja widzę tylko jedną więc oprócz koloru granatowego i lamp sonara ( które pewnie i tak się rozpadną lub wytopią ) to nawet nie widać że to avant :gwizdanie:
Armi Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Mi sie Auto podoba;p;p komuś ie nie podoba nie musi patrzyć :decayed: :evil: :kox: :naughty:;p "patrzyć" raczej się nie da. Jak właścicielowi się podoba to ok, byle by nie oklejał auta znaczkami klubowymi bo tylko wstyd nam wszystkim przyniesie. Szczerze, za darmo takich lamp bym nie chciał
michu93 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Mi sie Auto podoba;p;p komuś ie nie podoba nie musi patrzyć :decayed: :evil: :kox: :naughty:;p "patrzyć" raczej się nie da. Jak właścicielowi się podoba to ok, byle by nie oklejał auta znaczkami klubowymi bo tylko wstyd nam wszystkim przyniesie. Szczerze, za darmo takich lamp bym nie chciał dokładnie tak. lepiej ori polifty i wysmarować je na czarno nie oceniam auta, bo widzę tylko jedno foto.
czambi123 Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Opublikowano 22 Lipca 2010 to :kox: :good:szczerze do d*py czy dobre;D Potrzeba mi kasy żeby pozmieniać trochę w aucie ale ważne ze mam audi a nie jakieś chińskie gówna
Luka3s Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 "Chińske Gówna" Troche te lampy tak wyglądają, ale bez obrazy. Rozumiem, że to Twój początek, pewnie dużo jeszcze się dowiesz na temat modów, a jak Ci wpadnie coś kasy to zmodyfikujesz, w każdym bądź razie tak jak kolega wyżej pisał, żeby ocenić, potrzeba więcej zdjęć... Powrzucaj kilka innych fotek i wtedy pewnie większość Ci doradzi co i jak zmienić, żeby auto nabrało charakteru, choć seryjnie też go ma. No i te zdjęcia z zasłoniętą rejestracją w profilu też zasłoń w takim razie [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 10:37_________________________________________________No i nie zrób jakiegoś że tak powiem bez obrazy dla wszystkich z poza miasta " Wieśniak Tuning " bo wtedy już na pewno Cie stąd wykopią [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 10:38[/A size]_________________________________________________No i troche bogatszy ten opis mógłby być, jakaś przeszłość auta, wyposażenie.. czy coś [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 10:40_________________________________________________
wojciu0308 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 lampy na pierwszym miejscu powinny byc u Ciebie zmienione bo jest masakra endżel ejsy wielkie dno
Rekomendowane odpowiedzi