Klajtekkk21 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam wszystkich! Chcialem wam pokazac moja Srebrna a4. Jest juz po lekkich zmianach ktore dokonal moj tata. Mam nadzieje ze wam sie spodoba. W najblizszym czasie moze wprowadze jakies zmiany:) Mam nadzieje ze zdjecia sie podobaja:) W najblizszym czasie postaram sie zrobic jakas sesje:) POZDRAWIAM Dzisiaj znalazlem troszke czasu i dokonalem malych zmian. Narazie tylko te 2 rzeczy, ale jak bedzie chwila wolna bede robil reszte :naughty: Doszlo kilka nowych gratow do mojej niuni. :naughty: Carbon 3D: Nowe lampy do tyłu: Mała modyfikacja przednich lamp i kierunkowskazów bocznych: Powiekszenie Schwarz Pakietu:)) CZarny Dach i Lusterka Carbon:) Nowe kolka RS4 b7 19" 8,5J Zmiana kolek na wzór R8 19" Kolejna zmiana kolek RS4 B7 19" 8J Pomalowane dekle silnika :>
Luka3s Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Całkiem niezła ogółem elegancko wygląda, tylko te alu mi nie pasują a tak poza tym to kozak [br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 18:11_________________________________________________tzn te w podpisie co masz na zdjęciu są ok
Klajtekkk21 Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 Tak alu sa do wymiany. Moze niedlugo zawitaja jakies nowe:)
rafalekx Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Kupiłeś to auto od kogoś z tego forum? Bo skądś kojarzę tą fotkę z ta alfą, co masz w podpisie I z tego co pamiętam to ten ktoś chyba rezał to body właśnie, ale to było kilka miesięcy temu, a może nawet ponad rok A nie doczytałem... To Twój tata ma konto na forum? Czy coś pokręciłem :gwizdanie:
Klajtekkk21 Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 Tak dokladnie moj tata ma konto na tym forum i to jego byla audi, a teraz trafila w moje rece:)
rafalekx Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Tak dokladnie moj tata ma konto na tym forum i to jego byla audi, a teraz trafila w moje rece:) czyli jednak moja pamięć jeszcze jako tako funkcjonuje Graty dobre mody Teraz 18-19'' i może gwint do takiej felgi
Klajtekkk21 Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 Gwincik mam zalozony tylko furka niejest mocno obnizona:) Brakuje mi tylko fajnych kulek ale mam nadzieje ze niedlugo beda:) No i moze sie jeszcze jakies mody wymysli hehe:) POZDRAWIAM
wojciu0308 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 fajnego masz tate autko tak jak koledzy pisali :kox:
joker-lukasz Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 bardzo ładna furka felga oczywiście do zmiany :gwizdanie: a taty seryjnie tylko pozazdrościć :>
Klajtekkk21 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam wszystkich ponownie dla tych co lubia ogladac filmiki to wrzucam moja audiczke i moja byla alfe:))) Milego ogladania filmiki porobilem ze zdjec. :) A tutaj filmik ja moja alficzka byla modyfikowana hehe : Mam nadzieje ze wam sie spodobaja filmiki:) :) POZDRAWIAM :tongue4:
Inkognito Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 filmiki też świetne. a ile ja bym dał za takie zderzaczki do mojego avancika
Klajtekkk21 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Siemak a co myslicie nad tym jak bym pomalowal pokrywy od silnika:) ?? Ale zastanawiam sie zy tych napisow niedac na czarno?? Co wy na to?
wojciu0308 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 no nawet nawet o ile to bedzie czerwona perla napisy zostaw srebne
Rekomendowane odpowiedzi