peteair Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Ja tak sie zbieram że jeszcze ani razu nie byłem. Kurcze pióro. Nie dość Mam blisko to czwartki wszystkie muszę pracować
juropek Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 no był pomysł co by na weekend przenieść i kierowców niepijących dla reszty zwerbować :polew:
peteair Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 U mnie to nie problem weekendów tylko pracy. Coś trochę trzeba zwolnić
herman82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 kruwa! zapomnialem!!!!!!! Dominik ruszyliśmy u mnie te światła i chyba za moco... muszę wrócić bo mam wrażenie że świece w powietrze [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:11_________________________________________________Z weekendem ok! ja mogę nawet czasami w tygodniu bo mam tak grafik...
domin79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 masz fona do tego Raszyna 228466273 światełka pokręć teraz śrubą w prawo i opadną
bossawka Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nie w każdy weekend jestem ale coś tam da się ustalić. Czwartki mi pasują. Juropek nie masz chyba lewego stopu. A może zostaniemy na stałe przy spotach czwartkowych? Przecież spotkania czwartkowe mają w bardzo długą tradycję http://pl.wikipedia.org/wiki/Obiady_czwartkowe
juropek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 hm...czyli zaczynamy czytać?? mam trochę rękopisów kuliega się chwalił że, też ma więc robimy wieczorek poetycki :polew:
peteair Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Możemy spróbować zawsze to jakieś urozmaicenie :>
bossawka Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 hm...czyli zaczynamy czytać?? mam trochę rękopisów kuliega się chwalił że, też ma więc robimy wieczorek poetycki :polew: Sam chwaliłeś się wczoraj że masz sporo własnych rękopisów :gwizdanie:
juropek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 no i o tym piszę , w grupie fajniej się czyta :polew:
Azazello Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dokładnie przy takich rękopisach to można i nawet dzban miodu pitnego wypić
juropek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 eee nie po co smak rękopisów psuć :polew:
herman82 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dominik przypadkiem nie byłeś wczoraj w godzinach około 21.30 na Shellu między Piasecznem a Magdalenką . Dzieki za nr telefonu, muszę podjechać w przyszłym tygodniu i wymienić tą szybe...
domin79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dominik przypadkiem nie byłeś wczoraj w godzinach około 21.30 na Shellu między Piasecznem a Magdalenką . Dzieki za nr telefonu, muszę podjechać w przyszłym tygodniu i wymienić tą szybe... ..nie jeżdze w tamte rejony to napewno nie ja
juropek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Pany znacie jakiegoś szpeca od turbin godnego polecenia w okolicy??
bossawka Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Co taka cisza?? Jeszcze nie doszliście do siebie po weekendzie???? :gwizdanie:
juropek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja turbinoznawcy szukam kur...a boję się dać do zakładu pierwszego lepszego a, ten któremu miałem dac nie wypalia opcja dostarczenia turbiny ,kumpel zaniemógł a, kurierem to trochę drogo i z czasem lipa.
bossawka Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Spróbuj zadzwonić do tego warsztatu http://www.dakarserwis.com/2078.html kiedyś u nich naprawiałem niuńkę i powiem że mają dość przystępne ceny i są w miare uczciwi. Jakby co to powiedz że namiar masz od ich dawnego sąsiada co ma też A4 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi