wrclaguna Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Masz wogole trzeci stop ? moze ktorys kabelek nie laczy tam
MARCIN607 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2011 a może to być któryś z tychkabelków co do klocka idą??? można je jakość spiąć na krótko-czy jak to się tam mówi??? zanim zjadę te klocki i tak zmienię na albo 320 albo 345. a teraz mnie tylko ta kontrolka denerwuje jak piszczy
wrclaguna Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (o) jak masz taka kontrolke zolta na FISIE to klocki z przodu pomalu do wymiany . A czesto tak bywa , ze w trzecim swiatle stop moze ktorys kabelek poprostu zasniadzial
MARCIN607 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2011 klocki sa nowe- moze 5kkm na nich zrobiłem- moze coś naderwali przy montażu a teraz przy pierwsym hamowaniu mam komunikat break stop light ale wszystkie swiatła ładnie świecą itp. tylko gdzieś rozłącza i się właśnie nad całkowitym odłączeniem tych kabli zastanawiam- jak się nie da odstawię auto do elektryka niech sie męczy- dzisiaj jeszcze na kanał wjadę moze będzie się dało samemu coś zlutować czy cuś .
Nosb Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Mam gdzies taki czujnik chyba ;p Pozatym mozna przekrecic z twojego starego napinacza
MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Mam gdzies taki czujnik chyba ;p Pozatym mozna przekrecic z twojego starego napinacza właśnie przy starym nie było nic się nie dzieje- przyjdzie nowy to sam czujnik się przekreci :> . Trzeba było mówić wcześniej ze masz ten czujnik zamienilibyśmy w celach badawczych czy to będzie to :bicz3: :bicz3:
MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ale z Was pierdoły :naughty: jeszcze słowo to sie nazywa brak komunikacji
musti Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 jeszcze słowo to sie nazywa brak komunikacji oj Marcinku tylko psocisz :>
MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 co do tego czujnika tak poważnie to bardzo się nie napinam- wiem ze świeci kontrolka ale nic sie tam nie dzieje więc jeżdzę- teraz wymienię bo się gwarancja kończy zaraz więc muszę się sprzedającemu przypomnieć. [br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 06:51_________________________________________________ jeszcze słowo to sie nazywa brak komunikacji oj Marcinku tylko psocisz :> TY lepiej powiedz kiedy będziesz w okolicy
musti Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 co do tego czujnika tak poważnie to bardzo się nie napinam- wiem ze świeci kontrolka ale nic sie tam nie dzieje więc jeżdzę- teraz wymienię bo się gwarancja kończy zaraz więc muszę się sprzedającemu przypomnieć. [br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 06:51_________________________________________________ jeszcze słowo to sie nazywa brak komunikacji oj Marcinku tylko psocisz :> TY lepiej powiedz kiedy będziesz w okolicy bardzo dobrze przypomnij mu w okolycy hm a nie wiem a co stęskniłeś się czy grilla robisz :decayed:
MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 co do tego czujnika tak poważnie to bardzo się nie napinam- wiem ze świeci kontrolka ale nic sie tam nie dzieje więc jeżdzę- teraz wymienię bo się gwarancja kończy zaraz więc muszę się sprzedającemu przypomnieć. [br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 06:51_________________________________________________ jeszcze słowo to sie nazywa brak komunikacji oj Marcinku tylko psocisz :> TY lepiej powiedz kiedy będziesz w okolicy bardzo dobrze przypomnij mu w okolycy hm a nie wiem a co stęskniłeś się czy grilla robisz :decayed: wpadaj coś się pomyśli wpadaj
musti Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 wpadaj okey :hi: przypomnij mi się na kom swoim numerem
MARCIN607 Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 co by nie było że auto tylko się psuje :polew: zakupiłem kierę multi z b7 teraz pozbierać resztę gratów
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 No i spoko Na Mikolaja przyjdzie reszta gratow
huzio00 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 co by nie było że auto tylko się psuje :polew: zakupiłem kierę multi z b7 teraz pozbierać resztę gratów nieźle
plastuch Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 kox fpytke to od Daniela??
Nosb Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Ja mam sline a nie taka dziadowke
MARCIN607 Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 kox fpytke to od Daniela?? nie ale już wiem które kratki miałem wziąść :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 29 Październik 2011, 21:59_________________________________________________ Ja mam sline a nie taka dziadowke ty lepiej wymyśl czemu ten dziad więcej pali- w poniedziałek albo w środę jadę z tymi wtryskami niech dają nowe. któregoś dnie po te kratki przyjadę.
plastuch Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Co Ty tak na te kratki się udałeś Od 2 dni o tych kratkach gadasz
Rekomendowane odpowiedzi