Flyer Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Bez najwiekszego problemu 200? Przewiezc Cie?
Nosb Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Fly jego tez calkiem nieglupio chodzi Wiadomo to nie bit ale fajnie sie tez zbiera
Flyer Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Niewatpie, 180PS z lekkim silnikiem juz daje rade
Stolkien Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Kurde Marcin kiedy w końcu bedziesz miał chwile i dasz porównać te nasze Auta? Mam wrażenie, że coś pierdzi ta moja AVj-ka ale moc itd. wszystko jest. PS1. Ty nie dawaj więcej temu gościowi Nosbowi auta dotykać Ty widziałeś co on z Flayera Autem zrobił? Był Piękny ekonomiczny eleastyczny dizelek a ten wytargał go i wsadził jakieś niewiadomo co benzynowe i to To świr jest nie człowiek PS2. Fly wpadnij jeszcze kiedyś w Świętokrzyskie strony to możę przewieziesz PS3. Marcin ile komplet rozrząd kosztował?
Flyer Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 W swietokrzyskim bywam od czasu do czasu, bo w Kielcach mam wiekszosc mojej rodziny
MARCIN607 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 znowu mi się kontrolka silnika pali- pierw mi sięzapaliła kontrolka ESP zgasiłem silnik a póżniej zapaliłasię kontrolka silnika i samopoziom mi się pier.... :wallbash: wszystko w 15 minut :wallbash: :wallbash: Karol ja jestem od soboty w Kielcech trzeba było na Spot przyjechac Kurde Marcin kiedy w końcu bedziesz miał chwile i dasz porównać te nasze Auta? Mam wrażenie, że coś pierdzi ta moja AVj-ka ale moc itd. wszystko jest. PS1. Ty nie dawaj więcej temu gościowi Nosbowi auta dotykać Ty widziałeś co on z Flayera Autem zrobił? Był Piękny ekonomiczny eleastyczny dizelek a ten wytargał go i wsadził jakieś niewiadomo co benzynowe i to To świr jest nie człowiek PS2. Fly wpadnij jeszcze kiedyś w Świętokrzyskie strony to możę przewieziesz PS3. Marcin ile komplet rozrząd kosztował? ][br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 16:05_________________________________________________ W swietokrzyskim bywam od czasu do czasu, bo w Kielcach mam wiekszosc mojej rodziny to jak będziesz w CK daj znać coś się zmontuje-jak z nocką byś był to też można pomyśleć :beer1:[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 22:10_________________________________________________
leon_stalowawola Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 ja to bym chciał takie fotele
MARCIN607 Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 ja to bym chciał takie fotele allegro.pl i będziesz miał :good: ja swojej już w miarę bogatej szukałem.auto podpięte pod vag i błąd usunięty kontrolka się nie świeci ale wyszło że napinacz który był wymieniony ma nadal błąd :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: A tak ze zmian wpadły gumowe dywaniki na zimę, nowe gumki w kluczykach-takie pierdoły a oczy cieszą. Z poważnych modów-19" RS6 już są na stanie-jeszcze tylko muszę je przewieść do garażu :> :> :> :> :> :> a tu plan na SOBOTĘ
Flyer Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 No... kasa z prezentow wpadnie. Atakuj 300PS
MARCIN607 Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Atakuj 300PS mało :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 znowu auto sprzedajesz? nie starczylo kasy na mieszkanie?
wrclaguna Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 znowu auto sprzedajesz? nie starczylo kasy na mieszkanie? pewnie zmiana na B7 :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 jeżeli się sprzeda będzie afn a jak nie będzie LPG- szkoda mi go na gaz przerabiać a inaczej mie zje- przy zakupie miałem jedną myśl która nie wypaliła jak się sprzeda to następny sezon będzie na rs-ach już i na podtlenku i z RNS-e
Flyer Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jak szukasz oszczednosci, to zaloz LPG i sprzedaj te 19". bez sensu tak co chwile zmieniac auta... koniec koncow zostaniesz z tym B5 na dlugo.
MARCIN607 Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 auto zostaje ale 19 nie oddam
MARCIN607 Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 będzie rns, listwy S4 i body s4 będę myślał o szmocy- narazie musi być jak jest a podobno jest ok 180KM :naughty:
MARCIN607 Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 Pokaz te progi S4 nie czepiaj się :bicz3: :bicz3: :bicz3: :polew: :polew: listwy oczywiście :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi