MARCIN607 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Opublikowano 18 Maja 2012 żeby nie było że tylko naprawiam i brudzę auto pare niusów z jakiś tam prac 1. pierw wpadły nowe amory - monroe reflex auto stoi może 5mm wyżej comfort taki sam jak na ori zawieszeniu 1be 2. w końcu założyłęm uszczelkę pod antenę navi- od dłuższego czasu jeżdiła w schowku ale nigdy weny nie miałem żeby ją założyć 3.nabyłem i założyłem znaczek QUATTRO jedna bardziej cieszących rzeczy na aucie 4. wziąłem się za założenie progowych listw s line- też swoje poleżały czekały na cieplejsze dni 5. i wisienka na torcie a mianowicie w końcu zawitał front s line (przy mntażu Nosb mnie rozje..ł- ściąga starą dokładkę i mówi "tylko mięczaki ściągają zderzak do takiej roboty") było tak jest tak Całkiem inne auto Ze spraw mechanicznych wpadł nowy napinacz paska wieloklinowego plus sam pasek+nowy silniczek tylnej wycieraczki a w bagażniku czeka pompka od sprysków reflektorów której Nosbowi nie chciało się zmieniać . Chyba tyle zrobione- do zrobienia jeszcze dokładki w kolor plus cały przedni zderzak i coś z tyłem w końcu muszę zrobić. 2 zderzaki z es były ale sprzedałem z braku funduszy na życie.
Flyer Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Marcin, bede w CK w weekend, jestes na miejscu?
MARCIN607 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Opublikowano 18 Maja 2012 jestem jestem odezwij się jak będziesz mial chwilę najbliższy plan to generalne generalne czyszczenie auta- skóra podsufitka lakier itp- tylko bez zboczeństw szampon z woskiem plus jeszcze raz wosk
Flyer Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 jak bede mial wolna chwile to albo sobota wieczor / niedziela rano i bede jechal na chwilke do Nosba... wtedy moge Cie zabrac na malego spota wczesniej nie dam rady, bo mam komunie chrzesniaka.
huzio00 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 No nieźle się prezentuje z Tym zdesiem:wink: Chyba będę musiał podjechać na spota do Ostr w ten poniedzielnik luknąć jak to na żywca wygląda:decayed:
pablo_ua4 Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 dokladnie tak jak piszesz całkiem inne auto gratuluje jest mega:kox:
MARCIN607 Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Opublikowano 19 Maja 2012 dokladnie tak jak piszesz całkiem inne auto gratuluje jest mega:kox: dzisiaj Moja Pani mówi "no ta dokładka robi robotę"
Łukasz 23 Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Uważaj bo jak się zjawie na spocie to zginą Ci listwy progowe i dokładka :-D, co do pompki spryskiwaczy to jak chcesz to dostaniesz info jak ją szybko założyć .
pablo_ua4 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 dokladnie tak jak piszesz całkiem inne auto gratuluje jest mega:kox: dzisiaj Moja Pani mówi "no ta dokładka robi robotę" hehehe to dobra masz Kobitke moja to by nawet tego nie zauwazyla
MARCIN607 Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 FLY byłeś u naszego Buczera w suchedniowie? ja cała niedziele zaje..na do 12 na giełdzie póżniej do teściowej musiałem jechać a póżniej trochę zadbałem o żonę nie było się kiedy odezwać ale wyrzuty cały dzieńmiałem ---------- Post dopisany at 06:34 ---------- Poprzedni post napisany at 06:33 ---------- dokladnie tak jak piszesz całkiem inne auto gratuluje jest mega:kox: dzisiaj Moja Pani mówi "no ta dokładka robi robotę" hehehe to dobra masz Kobitke moja to by nawet tego nie zauwazyla Pablo moja przeszła odpowiednie szkolenie -tyle fotek b6 s line co ona ma na skrzynce chyba w naszej galerii nie ma :polew:
Flyer Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Ja tak jak podejrzewalem... w sobote caly dzien komunia + rodzina. Mialem jechac do niego w niedziele, ale mial zajety podnosnik. Bede za to caly dzien 29.05 w NOSBGARAGE, wiec mozesz wtedy wpadac
MARCIN607 Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 jak jakoś z rana przed 14 to podjadę bo mam wolne a 30,05 na Bułgarię lecę moją padliną . na podnośniku auto nie do zaje..nia czyli 80tka
Flyer Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Tak, bede od 8-9, max 10 wiec zaklep sobie termin i wpadaj.
Flyer Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Zeby bylo kur*a ciekawiej to na obwodnicy Szydlowca nadzialem sie na policyjnego Fiata Bravo (!) na rejestrajach z Płońska (!) [moje rodzinne miasto, 65km od Warszawy w strone Gdanska]. 400zl i 10pkt. ...nie mogli mnie dogonic
pablo_ua4 Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 FLY byłeś u naszego Buczera w suchedniowie?ja cała niedziele zaje..na do 12 na giełdzie póżniej do teściowej musiałem jechać a póżniej trochę zadbałem o żonę nie było się kiedy odezwać ale wyrzuty cały dzieńmiałem ---------- Post dopisany at 06:34 ---------- Poprzedni post napisany at 06:33 ---------- dokladnie tak jak piszesz całkiem inne auto gratuluje jest mega:kox: dzisiaj Moja Pani mówi "no ta dokładka robi robotę" hehehe to dobra masz Kobitke moja to by nawet tego nie zauwazyla Pablo moja przeszła odpowiednie szkolenie -tyle fotek b6 s line co ona ma na skrzynce chyba w naszej galerii nie ma :polew: oj moja to mnie tylko jebie ze ja bardziej kocham A4 niz Ją
MARCIN607 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Opublikowano 30 Września 2012 Zeby bylo kur*a ciekawiej to na obwodnicy Szydlowca nadzialem sie na policyjnego Fiata Bravo (!) na rejestrajach z Płońska (!) [moje rodzinne miasto, 65km od Warszawy w strone Gdanska]. 400zl i 10pkt....nie mogli mnie dogonic 2,5tdi a oni go dojść nie mogli :polew: a filnik ogladałeś? ---------- Post dopisany at 06:06 ---------- Poprzedni post napisany at 06:04 ---------- FLY byłeś u naszego Buczera w suchedniowie?ja cała niedziele zaje..na do 12 na giełdzie póżniej do teściowej musiałem jechać a póżniej trochę zadbałem o żonę nie było się kiedy odezwać ale wyrzuty cały dzieńmiałem ---------- Post dopisany at 06:34 ---------- Poprzedni post napisany at 06:33 ---------- dokladnie tak jak piszesz całkiem inne auto gratuluje jest mega:kox: dzisiaj Moja Pani mówi "no ta dokładka robi robotę" hehehe to dobra masz Kobitke moja to by nawet tego nie zauwazyla Pablo moja przeszła odpowiednie szkolenie -tyle fotek b6 s line co ona ma na skrzynce chyba w naszej galerii nie ma :polew: oj moja to mnie tylko jebie ze ja bardziej kocham A4 niz Ją w tym temacie moja Kobitka nie jest zła.wcześniejsze b6 kopała jak tylko widziała :polew: teraz jak wsiada do czarnej to ta zaraz jakiś błąd wywala itp :polew: oj moja to mnie tylko jebie ze ja bardziej kocham A4 niz Ją ja to słyszę jak coś do auta znajdę ---------- Post dopisany at 06:23 ---------- Poprzedni post napisany at 06:06 ---------- wczoraj zmieniłem pompkę od sprysków lamp- 3h jeb....ania (chciałem wężyk oszczędzić- ale się nie udało) Generalnie czułem się jak MIke :polew: (zostań bohaterem w swoim garażu) Oczywiście pierwszy test na wyłączonych lampach był nie udany :wallbash:ale póżniej mnie oświeciły odpowiednie osoby i już było cacy ---------- Post dopisany at 07:05 ---------- Poprzedni post napisany at 06:23 ---------- jeszcze wczoraj zauważyłem że nie świącą mi lampki w drzwiach czyli pewnie mikrostyki do przeczyszczenia- ale to jak kupię jakieś nowe głośniki to dopiero będę boczki ściągał żeby nie dublować roboty ---------- Post dopisany 30-09-2012 at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany 22-05-2012 at 07:05 ---------- Żeby nie było że tylko autko naprawiam wczoraj dla mej wielkiej wygody wpadła na pokład BT z literką D czyli najbardziej rozwojowy :polew::polew: było ciężko Majster był ledwo ciepły ale dał radę (WIELKIE DZIĘKI DOMIN79). Mam trochę do W-wki ale niedługo znowu do was podjadę Pijusy :decayed: wczoraj też przy dzięki pomocy Karola (Stolkiena :hi: sorry za pobudkę ) ja SAM zmieniłem wtyczkę w przetwornicy i wybrałem się na rezanie jak wyżej :banan:. Naoglądałem się konkretnie zmodzonych B6 i oczywiście poznało się Ekipę :hi::hi: .
Wandej Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Zeby bylo kur*a ciekawiej to na obwodnicy Szydlowca nadzialem sie na policyjnego Fiata Bravo (!) na rejestrajach z Płońska (!) [moje rodzinne miasto, 65km od Warszawy w strone Gdanska]. 400zl i 10pkt....nie mogli mnie dogonic 2,5tdi a oni go dojść nie mogli :polew: a filnik ogladałeś? ---------- Post dopisany at 06:06 ---------- Poprzedni post napisany at 06:04 ---------- FLY byłeś u naszego Buczera w suchedniowie?ja cała niedziele zaje..na do 12 na giełdzie póżniej do teściowej musiałem jechać a póżniej trochę zadbałem o żonę nie było się kiedy odezwać ale wyrzuty cały dzieńmiałem ---------- Post dopisany at 06:34 ---------- Poprzedni post napisany at 06:33 ---------- dokladnie tak jak piszesz całkiem inne auto gratuluje jest mega:kox: dzisiaj Moja Pani mówi "no ta dokładka robi robotę" hehehe to dobra masz Kobitke moja to by nawet tego nie zauwazyla Pablo moja przeszła odpowiednie szkolenie -tyle fotek b6 s line co ona ma na skrzynce chyba w naszej galerii nie ma :polew: oj moja to mnie tylko jebie ze ja bardziej kocham A4 niz Ją w tym temacie moja Kobitka nie jest zła.wcześniejsze b6 kopała jak tylko widziała :polew: teraz jak wsiada do czarnej to ta zaraz jakiś błąd wywala itp :polew: oj moja to mnie tylko jebie ze ja bardziej kocham A4 niz Ją ja to słyszę jak coś do auta znajdę ---------- Post dopisany at 06:23 ---------- Poprzedni post napisany at 06:06 ---------- wczoraj zmieniłem pompkę od sprysków lamp- 3h jeb....ania (chciałem wężyk oszczędzić- ale się nie udało) Generalnie czułem się jak MIke http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSp9kuYabyxm9G2xiKxlCyIkY1tdUFrm9I6PIfTmepq5UknwnfuouXy6oqpFQ:polew: (zostań bohaterem w swoim garażu) Oczywiście pierwszy test na wyłączonych lampach był nie udany :wallbash:ale póżniej mnie oświeciły odpowiednie osoby i już było cacy ---------- Post dopisany at 07:05 ---------- Poprzedni post napisany at 06:23 ---------- jeszcze wczoraj zauważyłem że nie świącą mi lampki w drzwiach czyli pewnie mikrostyki do przeczyszczenia- ale to jak kupię jakieś nowe głośniki to dopiero będę boczki ściągał żeby nie dublować roboty ---------- Post dopisany 30-09-2012 at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany 22-05-2012 at 07:05 ---------- Żeby nie było że tylko autko naprawiam wczoraj dla mej wielkiej wygody wpadła na pokład BT z literką D czyli najbardziej rozwojowy :polew::polew: było ciężko Majster był ledwo ciepły ale dał radę (WIELKIE DZIĘKI DOMIN79). Mam trochę do W-wki ale niedługo znowu do was podjadę Pijusy :decayed: wczoraj też przy dzięki pomocy Karola (Stolkiena :hi: sorry za pobudkę ) ja SAM zmieniłem wtyczkę w przetwornicy i wybrałem się na rezanie jak wyżej :banan:. Naoglądałem się konkretnie zmodzonych B6 i oczywiście poznało się Ekipę :hi::hi: . Byłeś w okolicy i nic nie dałeś znać Do domina79 to nie ma co jeździć bo sie człowiek załamuje tylko że serią jeździ:doh:
MARCIN607 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 Endriu szybko wpadłem na robutkę i uciekłem- ale deprechę zaraz po wjeżdzie na podwórko złapałem. Chłopaki fajnie działają niebawem znowu będę się wybierał to się ustawimy
Rekomendowane odpowiedzi