moskal Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Wczoraj jechaliśmy z Kolkovem obejrzeć w Lublinie Hądę Integre , po ostatnim dzwonie mojej ukochanej Parówy miałem juz dość audi ze względu na awaryjność i spalanie . niestety integra była złożona z w pewnym stopniu przystanku PKS i Toi-Toi'a i nie zdecydowałem sie na jej zakup. W drodze powrotnej zrezygnowani zobaczyliśmy w podlubelskiej wsi takie oto coś Zaciekawieni , zatrzymalismy sie zeby obejrzeć to cudo , okazało sie ze jest na sprzedaż. Mody : 1. TurboTimer Blitz 2. Kierownica/mieszek/podłokietnik/ręczny/gałka w skórze perforowanej z Lamborghini 3. RECARO kubły skóra/alcantara czarno-niebieska 4. Zmiana konsoli oraz tunelu na poliftowy 5. Navi+ , emulator zmieniarki 6. Bixenony D2S pomalowane na czarny mat 7. Grill RS4 w czarnym macie 8. Gwint H&R 9. Tylne lampy 2lift 10. Znaczek na klapie "Turbo" z prosiaka 11. Soft na około 300KM 12. Zmiana podświetlenia nóg i oświetlenia w kabinie na ledowe 13. Deska/konsola/tunel/podłokietnik w czarnym floku 14. Zegary "Oil Pressure" i "Boost" na desce 15. Wydech przelotowy z zostawionym ostatnim tłumikiem 16. Usunięta tylna wycieraczka 17. Podszybie poliftowe 18. Osłona pompy ABS z Passka VR6 19. Plastiki pod maska w czarny połysk + biały napis "Biturbo" Plany : 1. Felga 18" ROTA Grid IK-F 2. Ściema wszystkich szyba na lajtowy czarny 3. Stożek ITG W tej chwili auto wygląda tak :
Kolkov Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 bardzo ładna... :kox: ...dopiero będzie za 2 tygodnie
312MC Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Jedyne co można powiedzieć to :kox: Śliczna, gratuluje zakupu.
Michał Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 fajna tylko trochę stara ...ale jakby to powiedzieć, pasujecie do siebie
mrogal Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Wczoraj jechaliśmy z Kolkovem obejrzeć w Lublinie Hądę Integre , po ostatnim dzwonie mojej ukochanej Parówy miałem juz dość audi ze względu na awaryjność i spalanie . niestety integra była złożona z w pewnym stopniu przystanku PKS i Toi-Toi'a i nie zdecydowałem sie na jej zakup. W drodze powrotnej zrezygnowani zobaczyliśmy w podlubelskiej wsi takie oto coś uadna wypasik gicior, naprawiaj fisa szybko bo mnie wk***ia gwinta i 18 i mjut :good:
Iverson Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 dude...nie ma się czym chwalić, zawiedliśmy się na Tobie - temat do usunięcia :thumbdown:
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 fajna tylko trochę stara ...ale jakby to powiedzieć, pasujecie do siebie fakju , swoją starość ona rekompensuje pierdolnięciem :naughty: :naughty: naprawiaj fisa szybko bo mnie wk***ia gwinta i 18 i mjut :good: fisa bede ogarniał szybko , gewinde+18" najszybciej na wiosne
Gość Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 V6 Biturbo ? to pewnie ma z 75 KM ? będzie frańca wymiatać
Nosfer Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 No jednak.. Ale te fotele Musisz jeździć w tym samochodzie tylko i wyłącznie w niebieskich koszulach
Tomasz Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 fura silnik miodzio szkoda że nie Recaro plus za alcanterę będzie Lpg?
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Jakieś plany cos sie tam w głowie rodzi , ale na razie musze sie odbic od dna z hajsem środek polift+ RNSe :naughty: :naughty: Ale te fotele Musisz jeździć w tym samochodzie tylko i wyłącznie w niebieskich koszulach widziałeś mnie kiedyś w koszuli ??? a zwłaszcza w niebieskiej ??? :naughty: :naughty:
jozek726 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 moskal teraz bedzie wymiatać w Sce :kox:
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 będzie lpg?? na razie sie nie zapowiada , zobaczymy z czasem , musze sprawdzić ile to bedzie pilo normalnie , parówa chlała 13/100 jesli esa weźmie 15/100 to tragedii nie bedzie , praktycznie wcale nie jeżdże po mieście więc to duzy +
Reniu Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Gratuluję autka oby się dobrze spisywała i nieźle zapyerdalała
A-rek Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Ale te fotele Musisz jeździć w tym samochodzie tylko i wyłącznie w niebieskich koszulach widziałeś mnie kiedyś w koszuli ??? a zwłaszcza w niebieskiej ??? :naughty: :naughty: Moskal to mam juz robic :?: a co do eSki naprawde ladna kolor: chyba jedyny słuszny-Nagaro Blue Nogaro
Rekomendowane odpowiedzi