Opublikowano 15 Października 201015 l felgi kox ...ale do eSy za małe moim zdaniem No z cal większe mogły by być...ale przy dobrej glebie to i 17 wygląda pysznie
Opublikowano 16 Października 201015 l Dawid...są fajne JDMowe SSR SP1 Professor SSR SP1 Professor 17x7.5" / 5x100 / ET43 Idealne, jak nowe / Ranty wypolerowane, środki pomalowane proszkowo na biało. Naklejki SSR na ramiona gratis. Cena: 2599zł koleczka za***iste i maja nawet ciekawe parametry, tylko 7,5 cala szerokosci i taki ladny rancik
Opublikowano 16 Października 201015 l a ja sie pytam kiedy bedzie sesja jakoś styczeń/luty jeśli jesteś studentem mnie to już nie dotyczy moskala też chyba nie :gwizdanie:
Opublikowano 16 Października 201015 l mnie nigdy nie dotyczyło to może czas to zmienić Życie studencie po 40stce to mogłoby być coś Chociaż Ty i tak masz cały czas życie studencie nawet bez studiowania
Opublikowano 16 Października 201015 l Autor nie wyobrażam sobie pójścia do szkoly po takiej przerwie , wole spędzac łikendy z browcem w ręku przed TV z rodziną a nie w ławce
Opublikowano 16 Października 201015 l Właśnie moskal dawaj któregoś dnia na jakieś foty. Nosfer chciał zdjęcia w dużej rozdziałce to dostanie
Opublikowano 16 Października 201015 l nie wyobrażam sobie pójścia do szkoly po takiej przerwie , wole spędzac łikendy z browcem w ręku przed TV z rodziną a nie w ławce ja tez nie wyobrazam sobie i jeszcze dodatkowo skrobnal bym cos na forum :gwizdanie:
Opublikowano 16 Października 201015 l może przy sobocie ją umyje i coś zapoda moskal i mycie fury???? on ma swoich ludzi od tego ale w sobote nie pracuja :gwizdanie:
Opublikowano 17 Października 201015 l Moskal, nie robiłeś jakichś killów dzisiaj? Po mieście krążą plotki, że jakaś niebieska eSa została objechana?
Opublikowano 17 Października 201015 l Moskal, nie robiłeś jakichś killów dzisiaj? Po mieście krążą plotki, że jakaś niebieska eSa została objechana? Hehe no właśnie
Opublikowano 17 Października 201015 l Moskal sie odcial Na gadu ni ma na telefon sie nie dodzwonisz ... Juz nie ma na prad bo na paliwo poszlo ?
Opublikowano 18 Października 201015 l Autor Moskal, nie robiłeś jakichś killów dzisiaj? nie , byłem w Toruniu , wysrało sie sprzęgło i parówa została na 2 tygodnie w kujawsko-pomorskim gdzieś jest nieszczelność w przewodach ,pedal wpada w podłoge , nie mozna wbić biegu., za późno to wczoraj z moim starym zauwazylismy i nie dalismy rady naprawić , musiałem odstawić do kumpla mechaniora i jeszcze wczoraj mi sie fon rozładował a ja bez ładowarki on ma swoich ludzi od tego ale w sobote nie pracuja :gwizdanie: dokładnie Objechany?? kto taki odwazny?? czyli mbc wraca na poklad mbc nie wraca , jest plan , ze jak odbiore z poprawki malowania to jade wycinać srodkowy i robie soft 0,6bara to nie jazda