moskal Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 fele dla ciebie :good: Rychu ta fela bedzie w przyszłym roku teraz nie wydoiłem z hajsem i musze przekulać sie do zimy na avusach [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 06:34_________________________________________________jade jutro po zdzire ale jej komin przejebie po trasie
plastuch Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 to dziwne zwykle u mnie zdziry przejebują komin a nie odwrotnie
moskal Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 to dziwne zwykle u mnie zdziry przejebują komin a nie odwrotnie tobie zdzira przejebuje komin ,a ja zdzirze. co w tym dziwnego ???
plastuch Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 to dziwne zwykle u mnie zdziry przejebują komin a nie odwrotnie tobie zdzira przejebuje komin ,a ja zdzirze. co w tym dziwnego ??? zaraz je&ne ze śmiechu Jak człowiek ma gorszy dzien to wystarczy poczytać forum i humor poprawiony
Gość Damian A4 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Śmieszne to są 3 ostatnie strony w temacie Jóżka
Reggi Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 jade jutro po zdzire ale jej komin przejebie po trasie Chciałeś napisac .. " jutro jadę do mojego najfajnieszego kumpla Redźinalda , a to niebieskie padło odbiorę pod drodze jak mi Mundry Grześ pozwoli " Ojjj to jutro pojeździmy essssssss :kox:
Buba Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 jak stała miesiąc to pewnie była upalana regularnie :gwizdanie:
Dev Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 słyszalem ze ładnie bokiem "chodzi" :polew: :polew:
Buba Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 słyszalem ze ładnie bokiem "chodzi" :polew: :polew: a ja że myszkuje
moskal Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 jak stała miesiąc to pewnie była upalana regularnie :gwizdanie: a nich upalaja , od tego jest jak dópa od srania poprzedni właściciel jesli to robił to na bank "z głową" wiec jestem spokojny skoro tak myslisz : niebieskie padło zapomnij o tym : pojeździmy essssssss :gwizdanie: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi