Flyer Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 no masakra, oddawac auto drugi raz na malowanie i znowu odbierac zjebane, kijowa sprawa.. ream poland - wszyscy chwala, tez bym tam regenerowal turbawki.
Inkognito Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 generalnie powiem tak lakiernictwo to ciężka sprawa sam jestem lakiernikiem to jest chemia na niektóre sprawy nie ma się wpływu ale co mogło sie stać na takim kolorze?? to jest solid? czy jest tam metalic? jeśli jest to bardzo drobne ziarno na takim kolorze nie pojawiają sie chmury kurcze masakra...
konus Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 ja zaczynam wątpić w lakierników... większość robi na szybko i odpier... Ja po roku od malowania też widzę że głupi byłem odbierając auto w takim stanie ale człowiek był młody i głupi ;( I moje też stało miesiąc ponad także mieli czas wszystko dopieścić
Sqizzy Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 ream poland możesz podać adres, bo w googlu wyświetla się kilka firm
Buba Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 od 1200 zł za zrobienie K04 z K03 za sztukę ten twój lakier to jakaś paranoja... współczuje ;(
moskal Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 nogaro to chyba perła ? mama takiego wkurwa ze najchetniej jebnabym cała na cxarno
duffy Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 moskal nie wiesz jak doskonale cie rozumiem
Gość Damian A4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 U mnie koles krzyknął mi za pomalowanie b5 4 koła ale jak zobaczyłem jak Passata w czarną perłę pomalował to warto dac ta kasę bo ma się pewnośc że nie zj**ie Moskal i Duffy chcecie namiar??
duffy Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 dawaj ja odstawie auto jeszcze raz na wiosnę tez ogladalem auta które pajac wcześniej malował i tylko dlatego mu zostawiłem auto.... mam 10 km od siebie lakiernie gdzie gość maluje auta najwyzszej klasy ostatnio trafilo sie nawet porsche o cene nie odważyłem się jeszcze zapytac, nie chcę sie smiertelnie zadławic z wrażenia
moskal Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Moskal i Duffy chcecie namiar?? dawaj
Gość Damian A4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 yyyyaa 4tyś ale tylko z zewnątrz bez bebechów [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 21:32_________________________________________________Jutro Ci dam nr - teraz nie ma mnie w dimu a mam jego wizytówkę na chacie
duffy Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 moze jak sie dogadamy we dwóch to bedzie taniej ?
Rekomendowane odpowiedzi