moskal Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 no no Padre :naughty: czarne lampki i rury fmica w kratkach, wtedy będzie bandyta mam nadzieje ze fmic na wiosne wpadnie
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 od momentu w którym zaczeło pukać zrobiłem +/- 100km , z wyglądu widac ze troche dłuzej to trwało , ale dlaczego nie pukało wcześniej ???
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 ten element gnije na potęgę, najgorsze jest to że na allegro nie można tego dostać, jedynie nowe
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 no az dziwnie wyglada na tle reszty elementów zawieszenia , jakby był z innej ,kilka lat starszej budy
Nosb Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Musieli wstawic z cala cwiartka pewnie nie chcialo sie im odkrecac
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Musieli wstawic z cala cwiartka pewnie nie chcialo sie im odkrecac takie drobne pocieszenie dla Moskala
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 Musieli wstawic z cala cwiartka pewnie nie chcialo sie im odkrecac :polew: :polew: :polew: za nieodbieranie telefonu masz przy najblizszej okazji po piździe , wiec jakbyś sie wybierał w mazowieckie to zostaw cipke w domu
Nosb Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 No niestety nie mam go przyklejonego do dupska
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 No niestety nie mam go przyklejonego do dupska stare chińskie porzekadło ludowe mówi : "jebie mnie to" :naughty: :naughty: :naughty:
Dev Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 :polew: u nas mowia: "pier...dol sie sam" ale to jak juź kto lubi ...
moskal Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dzisiaj sie przemogłem i wstawiłem RECARO do tyłu
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 te niebieskie wstawki sa lekko mówiąc chu....jowe :thumbdown: :thumbdown:
moskal Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 te niebieskie wstawki sa lekko mówiąc chu....jowe :thumbdown: :thumbdown: kwestia gustu mi sie zawsze podobały niebieskie wstawki w esach , na zywca widziałeś ????
moskal Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 za***iście zazdroszcze :slina: stare eskowe juz sa na wylocie wiec ich pewnie nie przygarniesz
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 te niebieskie wstawki sa lekko mówiąc chu....jowe :thumbdown: :thumbdown: kwestia gustu mi sie zawsze podobały niebieskie wstawki w esach , na zywca widziałeś ???? tak, widziałem nie pałam do tego jakims szczególnym uczuciem ale nie zbyt mi sie podoba Kolega miał takie same i podmienił na czarne
Milczar Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Teraz mogę Ci okazyjnie sprzedać moje niebieskie plastiki z wnętrza, będziesz miał do kompletu
Reggi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dzisiaj sie przemogłem i wstawiłem RECARO do tyłu Te niebieskie alcantary zawsze mnie kręciły :kox: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja wiem co jest c**jowego w tych zdjęciach :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi