Reggi Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Kurw@... opiertolę go oj tam oj tam.. Jutro mają jechać do Ciebie Przed chwilą mi ojciec mówił w sumie chyba gadali z Tobą przez tel.? bo biorą na 100% tylko coś tam z czasem u nich nie dało rady jutro mają jechać Tak tak.. wiem bo dzwoniłem do tego Pana po umówionej godzinie
Sqizzy Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 mozemy sie ustawic na niedziele , na tą chwile nie mam planów spoko, zadzwonie w niedziele, nie uchlaj się za mocno w sobotę
Reggi Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 decha i tunel super wygląda Konsola zią..konsola
rafalekx Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 mi to wsio ryba , i tak w chacie siedze :gwizdanie: jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia
mrogal Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 mi to wsio ryba , i tak w chacie siedze :gwizdanie: jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia ale Ty nie umisz palic
Kolkov Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 mi to wsio ryba , i tak w chacie siedze :gwizdanie: jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia ale Ty nie umisz palic nauczy się w trymiga
Reggi Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 mi to wsio ryba , i tak w chacie siedze :gwizdanie: jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia Słoiczki słoiczki mi to wsio ryba , i tak w chacie siedze :gwizdanie: jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia ale Ty nie umisz palic
rafalekx Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 ale Ty nie umisz palic nauczy się w trymiga mówisz?
Kolkov Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia Słoiczki słoiczki opędzlujemy w drodze powrotnej
rafalekx Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Słoiczki słoiczki k#rfa słoiczków nie wożę Ale jakieś 20 kg pierogów można przetransportować
Reggi Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 mówisz? Ostatnim razem jak byli u mnie na dłuższym posiedzeniu to jeden z nich nie nadążał stygnąc [br]Dopisany: Luty 21, 2011, 10:06:17 _________________________________________________ Słoiczki słoiczki k#rfa słoiczków nie wożę Ale jakieś 20 kg pierogów można przetransportować Po pierogach to Ty nie będziesz miał siły popierdalac po budowie :polew:
rafalekx Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Po pierogach to Ty nie będziesz miał siły popierdalac po budowie :polew: człowieku codziennie catering i obiadek jaki sobie wybiorę więc nie samymi pierogami budowlaniec żyje Swoją drogą ja tam fizycznie nie zapiertalam, więc mi to wiesz... :gwizdanie:
moskal Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 nie uchlaj się za mocno w sobotę bede sie starał BTW nie chcesz wpaść na wódke w sobote do mnie na chate ??? :naughty: :naughty: :naughty: jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia oka
Sqizzy Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 BTW nie chcesz wpaść na wódke w sobote do mnie na chate ??? wracam go Grodziska w niedziele dopiero, z kim będziesz balował ?
Milczar Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 BTW nie chcesz wpaść na wódke w sobote do mnie na chate ??? :naughty: :naughty: :naughty: Przyjdzie Ci taki menel, nie dość że opije z całej gorzały to jeszcze perskie dywany zarzyga i pójdzie spać w kiblu
Sqizzy Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 BTW nie chcesz wpaść na wódke w sobote do mnie na chate ??? :naughty: :naughty: :naughty: Przyjdzie Ci taki menel, nie dość że opije z całej gorzały to jeszcze perskie dywany zarzyga i pójdzie spać w kiblu bardzo przepraszam tylko raz u kumpla narzygałem do zlewu w kuchni, poza tym nigdy mi się nie zdarzyło
moskal Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 z kim będziesz balował ? jeszcze z nikim ale mozecie wpaść z Milczarem ryja umoczyć :naughty: :naughty:
rafalekx Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 oka spoko moskal Ja żartowałem Możliwe że będę miał komplet na wyjazd w weekend w tamte strony, jeszcze nie wiem czy będę jechał, ale możliwe Ale dzięki za zgodę A teraz czas na mnie Trzeba iść w kimę
OGr Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 ładnie wyszedł ten flok ale czemu od razu w tunelu 2din go nie zrobiłeś ?
moskal Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 ładnie wyszedł ten flok ale czemu od razu w tunelu 2din go nie zrobiłeś ? bo mu dnia nie starczyło , chłopak sie wyspać musi , dzisiaj zrobi
Rekomendowane odpowiedzi