Nosb Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Powiem tak : moje bylo wiejsko glosne ale dzwiek byl ladny... To jest jeszcze glosniejsze i dzwiek c**jowy To moje zdanie
Tomasz Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Powiem tak : moje bylo wiejsko glosne ale dzwiek byl ladny... To jest jeszcze glosniejsze i dzwiek c**jowy To moje zdanie to rzecz ucha , jak dla mnie to pełne przeloty są za hardcorowe (a tym bardziej jak ktoś używa auta do codziennej jazdy), nie mają zbyt wiele wspólnego z dobrym wydechem
Buba Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Nosb a jaki miałeś końcowy?? Faktycznie ładnie brzmi
A-rek Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Powiem tak : moje bylo wiejsko glosne ale dzwiek byl ladny... To jest jeszcze glosniejsze i dzwiek c**jowy To moje zdanie popieram
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 mhm Tylko nagrywane w lesie a miescie byloby glosniej ( echo ) Ja pierfdoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :kox: :kox: :kox: :kox:
abdul81 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 no u snake to łeb urywa ale on ma chyba cały przelotowy
Pucek Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Padre, jednak masz ładne to autko, muszę Cię pochwalić Wbiłeś mi w łeb swapa zobaczymy, jak na razie za dużo nie piszę bo jeszcze nie kontaktuje środek = wypas flok wymiata
ykk Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Padre, jednak masz ładne to autko, muszę Cię pochwalić Wbiłeś mi w łeb swapa zobaczymy, jak na razie za dużo nie piszę bo jeszcze nie kontaktuje środek = wypas flok wymiata Tylko trzeba go poodkurzac
Pucek Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 i ta jego szczotka w schowku nie no, efekt powala
moskal Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Przeciez mówiłem ze mam najładniejszy środek B5 w klubie to nikt mi nie wierzył
Tomasz Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 No niestety, flok musi rwac suty z korzeniami Buba czemu nic nie rezasz? on zbiera na kuciznę i wszystkim jeszcze pokaże
Buba Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Buba czemu nic nie rezasz? wczoraj walczyłem 6 godzin z prekatami. powoli powoli, wszystko w swoim czasie
moskal Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 No niestety, flok musi rwac suty z korzeniami Buba czemu nic nie rezasz? on zbiera na kuciznę i wszystkim jeszcze pokaże kucizna nie potrzebna , conajmniej 600KM ogarnia na ori klamotach
Buba Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 No niestety, flok musi rwac suty z korzeniami Buba czemu nic nie rezasz? on zbiera na kuciznę i wszystkim jeszcze pokaże kucizna nie potrzebna , conajmniej 600KM ogarnia na ori klamotach :gwizdanie:
Tomasz Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 No niestety, flok musi rwac suty z korzeniami Buba czemu nic nie rezasz? on zbiera na kuciznę i wszystkim jeszcze pokaże kucizna nie potrzebna , conajmniej 600KM ogarnia na ori klamotach wiem wiem czytałem na racingf.. , ciekawe jak silnik długo wytrzymuje przy takim obciążeniu i czy lpg by dało rady
OGr Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 to jak nie będzie z podtlenkiem to ja bym nie robił ;-)
Rekomendowane odpowiedzi