Michu B5 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Bry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometer Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ale dzisiaj cisza tutaj ... odwilż jakaś idzie czy co ?Ktoś jeszcze się uczy w tym tygodniu ? Ehhh... Ja mam dwa rozdziały pracy magisterskiej do napisania No i mam trzy egzaminy za dwa tygodnie, ale jakoś dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 kurde zapowiadają odwilż ... ma ktoś duży zamrażalnik do testowania wentylatora , gdybym jednak pomylił się z diagnozą i to nie tylko wentylator ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Rezystor dmuchawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 kurde zapowiadają odwilż ... ma ktoś duży zamrażalnik do testowania wentylatora ,gdybym jednak pomylił się z diagnozą i to nie tylko wentylator ? Karol nie martw się w połowie lutego mają być jeszcze większe mrozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 kurde zapowiadają odwilż ... ma ktoś duży zamrażalnik do testowania wentylatora ,gdybym jednak pomylił się z diagnozą i to nie tylko wentylator ? Karol nie martw się w połowie lutego mają być jeszcze większe mrozy. ale wtedy mogę być daleko i chcę mieć pewność, że będzie grzało ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Bart-s wreszcie znalazłem kiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Bart-s wreszcie znalazłem kiere http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/24/47/31/3924473111 Rozumiem że poduszką to już tylko pod dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Bart-s wreszcie znalazłem kiere http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/24/47/31/3924473111 Slo ta kiera jest boska. Musisz tylko zamienić niebieskie wstawki na czerwone pod kolor budy. Klakson juz jest ok . Pepin, Zamrażarkę też mam jakby co... Jedna półka jest wolna, więc spoko... Ale ponieważ półka jest duża, możesz jeszcze jakąś flaszkę do mrożenia przywieźć, Wczoraj miałem atrakcje.... Wieczorem małżonka chciała się wybrać swoją Corollą na zumbę, ale szybko wróciła i mówi, że auto nie odpala. A w sobotę doładowałem aku, i na dodatek to auto odpala nawet kiedy ledwo kręci. A tu wsiadam do auta i tylko cyk. A wszystlo w śordku się świeci... okazało się, że jest prąd i na cewkę dochodzi, tylko nie kręci... więc na mrozie w pozycji zgietej w pokłonie było wykręcanie rozrusznika. Ani go ruszyć bo na ulicy lód i na pych nie weźmie. Wtoczyć do garażu ni chu chu bo pod górkę....:facepalm:Miejsca mało więc, światło kiepskie, ale wydarłem gada...... Na szczęście tylko dwie śruby. i okazało się. Zgnił całkiem przewód zasilający stojan i szczotki, więc nie miał szans zakręcić...Rozrusznik już w naprawie, i może dziś będzie. Mam nadzieję, bo Małżonka już wyciąga ręce po CCCO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Bart-s wreszcie znalazłem kiere http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/24/47/31/3924473111 Whoa,,, to już nie Audi... to USS Enterprise ---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- Rozrusznik już w naprawie, i może dziś będzie. Mam nadzieję, bo Małżonka już wyciąga ręce po CCCO. Trzymej sie chopie i nie dej sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Miałem podobnie z Fordem z zasilaniem rozrusznika, teraz mam nową instalację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 panowie szukam radia do skody byle gralo jakiejs zapchaj dziury. Ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- panowie szukam radia do skody byle gralo jakiejs zapchaj dziury. Ktos cos? gdzieś mi się coś obiło o uszy jak sobie przypomnę kto ma to Ci dam namiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALAMAT Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Skubii89 jak chcesz to mam jakieś sony na cd ale cd nie czyta płyt ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Panie i Panowie Przepraszam że nie wpadłem na takiego fajnego SPOTA ale niestety WORK ;( mogliście zawinąć się do mnie Madas by Was poprowadził Jeśli dobrze ze zdjęc wnioskuję to byla stara gwardia i nie chodzi mi tu o wiek Żałuje ale cóż, takie spoty powinny byc raz w miesiącu Pozdrawiam Adaś dziękuję za duchową pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Siemka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaguś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Siema gdzie są fotki z spotu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 jaguś tak na marginesie Gwerty:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi