Yelo Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 dwaj coś wesołego Dałem, to olaliście
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 co dałeś nie pamiętam [br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 22:27_________________________________________________ pytanko mam do Was - Panna chce się wybrać na zakupy w Poznaniu, gdzie pojechać żeby była zadowolona? Vario - zapomniałem powiedzieć - mijaliśmy się jakiś czas temu na trasie Kalisz-Września i muszę Ci powiedzieć, że na drodze tak obniżone B7 wygląda niesamowicie zwłaszcza, że pociskałeś nieźle, to potęgowało wrażenie weź ją kolego na spot do KC będzie na pewno zadowolona [br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 22:28_________________________________________________tam jest duża galeria handlowa
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Peter mogę Jej(tu imię by się zdało) potowarzyszyć, ale kasę Twoją będziemy wydawać-orajt
pet3r Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 nie będę podawał imienia bo nie wiem którą wezmę
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 pet3r dzięki za uznanie, własnie miałem takie wrażenie, że znajome S8 śmignęło, to było na trasie Września Kalisz co ??
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 nie będę podawał imienia bo nie wiem którą wezmę nie lubię Cię, a ja samotny w Kaliszforni noce przesypiam
Azunia Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 pytanko mam do Was - Panna chce się wybrać na zakupy w Poznaniu, gdzie pojechać żeby była zadowolona? Masz do wyboru M1, pestke, king cross i stary browar ale nie mam pojęcia gdzie bedzie sie "dobrze bawić"
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 nie będę podawał imienia bo nie wiem którą wezmę weź wszystkie chętnych do pospacerownania oprócz Ive będzie więcej :>[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 22:37_________________________________________________ pytanko mam do Was - Panna chce się wybrać na zakupy w Poznaniu, gdzie pojechać żeby była zadowolona? ale nie mam pojęcia gdzie bedzie sie "dobrze bawić" pewnie gdzieś na jakiejś dysce
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 swoją drogą to miałem fajną przygodę jak jechałem do pracy, koło Nekli przemknęła kolo mnie E36 coupe na berlińskich blachach, na światłach stanął pierwszy, motorek 2.0 pewnie 150 KM, no on gaz do dechy i ja też, na łuku przy 200 go wyprzedziłem i tak do 210 więc odpuścił, ja zwolniłem a on pognał dalej, a CB mówili, że przed Wrześnią suszą, więc ja spokojnie, za chwilę patrzę a cygana złapali, ciekawe ile miał na ograniczeniu do 50 ??? hihih
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 weź wszystkie chętnych do pospacerownania oprócz Ive będzie więcej załatwić Ci banana na wieczór??!!
Azunia Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 pewnie gdzieś na jakiejś dysce :naughty No, to stary browar
pet3r Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 nie będę podawał imienia bo nie wiem którą wezmę weź wszystkie chętnych do pospacerownania oprócz Ive będzie więcej :>[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 22:37_________________________________________________[quote 1. To ważne, aby być z kobietą, która czasem coś ugotuje, a czasem posprząta w domu. 2. To ważne, aby być z kobietą, z którą czasem możesz się pośmiać. 3. To ważne, aby być z kobietą, której ufasz i która nigdy cię nie okłamie. 4. To ważne aby być z kobietą dobrą w łóżku, która ma ochotę być tam z tobą. 5. To ważne, bardzo, bardzo ważne, aby te cztery kobiety nie znały się nawzajem. Vario - tak na trasie Kalisz-Września, ale dla niepoznaki jechałem vanem ojca S8 2 dni temu wytoczyło się z warsztatu
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 weź wszystkie chętnych do pospacerownania oprócz Ive będzie więcej załatwić Ci banana na wieczór??!! nie.....jestem po kolacji pewnie gdzieś na jakiejś dysce :naughty No, to stary browar a co tam dyski są
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 1. To ważne, aby być z kobietą, która czasem coś ugotuje, a czasem posprząta w domu.2. To ważne, aby być z kobietą, z którą czasem możesz się pośmiać. 3. To ważne, aby być z kobietą, której ufasz i która nigdy cię nie okłamie. 4. To ważne aby być z kobietą dobrą w łóżku, która ma ochotę być tam z tobą. 5. To ważne, bardzo, bardzo ważne, aby te cztery kobiety nie znały się nawzajem. to jest genialne , druknę i na lodówkę se przykleję buahahahaha
Azunia Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 a co tam dyski są :tongue4 poznaniak a nie wie
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 a co tam dyski są :tongue4 poznaniak a nie wie ja nie jestem z poznania wpadłem tu na edukacje 10 lat temu
Musashi Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 pytanko mam do Was - Panna chce się wybrać na zakupy w Poznaniu, gdzie pojechać żeby była zadowolona? Vario - zapomniałem powiedzieć - mijaliśmy się jakiś czas temu na trasie Kalisz-Września i muszę Ci powiedzieć, że na drodze tak obniżone B7 wygląda niesamowicie zwłaszcza, że pociskałeś nieźle, to potęgowało wrażenie az sam bym chcial zobaczyc petr KC bedzie ok. ew. stary browar.
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 peter ale mnie wkręciłeś, a ja tak pomyślałem, co za zaje... blondyna taką S8 śmiga
pet3r Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 no jest SQ w browarze, fajny klubik a jakie nóżki się tam bujają
Rekomendowane odpowiedzi