Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 a dalo to sie czytac ze zrozumieniem nie pamiętam , o leszcze wymiękli ze niby kto?
pet3r Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 nom ale chwilę mi zeszło, i użycie opcji czytanie ze zrozumieniem to nie lada wyczyn o tej godzinie a dalo to sie czytac ze zrozumieniem u mnie opcja czytanie ze zrozumieniem wyłącza się automatycznie jak otwieram wątek a Iverson ogólnie udaje, że czyta co piszemy. tak na prawdę ogląda emotikonki
Yelo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 u mnie opcja czytanie ze zrozumieniem wyłącza się automatycznie jak otwieram wątek a Iverson ogólnie udaje, że czyta co piszemy. tak na prawdę ogląda emotikonki :decayed W oczekiwaniu na historyjki obrazkowe Azuni
Iverson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Iverson ogólnie udaje, że czyta co piszemy nie smiej się , znam literki tyko do "r" , wiesz ile muszę nakombinować , żeby coś zrozumieć
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 witam widzę że o tej porze jeszcze spokój :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Marcin, imajla byś mi wreszcie posłał :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 bless z rańca towarzycho wredne jak tam po nocy??
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 bless z rańca towarzycho wredne jak tam po nocy?? w porządku tylko klientka mnie przed 8 obudziła swoją drogą wczoraj to popłynęliśmy że hohoho nawet nie wiedziałem że tyle tego się na skrobało a jak tam w robocie Ive ...widzę że się opirdalasz jak zwykle
Iverson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a jak tam w robocie Ive ...widzę że się opirdalasz jak zwykle ktos musi się opier,alać ,żeby ktoś mógł pracować hyhy , szukam prezentu na alledrogo dla Izy ale jakoś nie mam pomysłu.
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a jak tam w robocie Ive ...widzę że się opirdalasz jak zwykle ktos musi się opier,alać ,żeby ktoś mógł pracować hyhy , szukam prezentu na alledrogo dla Izy ale jakoś nie mam pomysłu. w tym to ja Ci nie pomogę ja zwsze kase daje Weronice z 5 tys i coś sobie ma kupić [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 09:22_________________________________________________jak tam Azunia poranek??
Iverson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 daje Weronice z 5 tys i coś sobie ma kupić ale na łatwiznę idziesz!!!
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 daje Weronice z 5 tys i coś sobie ma kupić ale na łatwiznę idziesz!!! żartowałem ale też mam potężny problem z tymi prezentami :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 widze ze przedswiateczny temat prezentow wskoczyl na wokande ja kupie wszystkim po lizaku ze sw mikolajem! nikt przynajmniej nie bedzie czul sie wyrozniony
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jak tam Azunia poranek?? dobrze, choć mogło być lepiej :gwizdanie: widze ze przedswiateczny temat prezentow wskoczyl na wokande ja kupie wszystkim po lizaku ze sw mikolajem! nikt przynajmniej nie bedzie czul sie wyrozniony to mamy się spodziewać prezentów na 14go, pewnie później się już nie zobaczymy...
nike21 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jak tam Azunia poranek?? dobrze, choć mogło być lepiej :gwizdanie: widze ze przedswiateczny temat prezentow wskoczyl na wokande ja kupie wszystkim po lizaku ze sw mikolajem! nikt przynajmniej nie bedzie czul sie wyrozniony to mamy się spodziewać prezentów na 14go, pewnie później się już nie zobaczymy... hmm a robimy sobie klubowe prezenty?? ja myslalem o rodzinie
Rekomendowane odpowiedzi