Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Musaszi wjeb masz o dziewuche poszlo [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 21:36_________________________________________________ Dzień dobry wieczór... kurka ale sypie jutro trzeba będzie szpandel mieć na wyposażeniu Tak dalej będzie sypać to za pług będe robił moją niunią :gwizdanie: A po co odkopywać?? Taxi sobie zamów... bez przesady stac ciebie na audi - stac na taxowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 http://megamarket.org.pl/sprzet-rtv-telewizory-lcd-c-6_12#list_of_products co z tej strony jest fajnego i godnego kupienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 nie żadne końskie , tylko przyjacielskie potyczki słowne , cześć Nikuś , M skontaktuj się z Madasem w sprawie dvd - please kiedy bedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 http://megamarket.org.pl/sprzet-rtv-telewizory-lcd-c-6_12#list_of_products co z tej strony jest fajnego i godnego kupienia dyktafony będziesz mógł kobite nagrać jak za nią zatęsknisz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 http://megamarket.org.pl/sprzet-rtv-telewizory-lcd-c-6_12#list_of_products co z tej strony jest fajnego i godnego kupienia TV juz mam, ale cos wymysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Dzień dobry wieczór... kurka ale sypie jutro trzeba będzie szpandel mieć na wyposażeniu Tak dalej będzie sypać to za pług będe robił moją niunią :gwizdanie: Dałbyś koledze z forum zarobić bo ruch w pracy do d....... ;( A po co odkopywać?? Taxi sobie zamów... bez przesady heh do szamotuł byś mi skasował :gwizdanie: ja tu szparam na jakis nowy dobytek No trochę tak... Ale z tego co widzę za oknem, to sam będę musiał odkopywać Niuniowatą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak moja osłona od silnika przetrwa zime to będe zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 i co tam co na tapecie bo nie chce mi się czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No i czas spadać... Miłej nocy wszystkim obecnym i tym chwilowo nieobecnym... Do juterka... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 i co tam co na tapecie bo nie chce mi się czytać fakt troche tego sie nazbierało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Musaszi wjeb masz o dziewuche poszlo : mówisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 i co tam co na tapecie bo nie chce mi się czytać nie potrafisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No i czas spadać... Miłej nocy wszystkim obecnym i tym chwilowo nieobecnym... Do juterka... :> juz? i co tam co na tapecie bo nie chce mi się czytać fakt troche tego sie nazbierało byś był tu rok temu to byś tak nie mówił... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No i czas spadać... Miłej nocy wszystkim obecnym i tym chwilowo nieobecnym... Do juterka... :> juz? i co tam co na tapecie bo nie chce mi się czytać fakt troche tego sie nazbierało byś był tu rok temu to byś tak nie mówił... :gwizdanie: co z lekka stypa była ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No i czas spadać... Miłej nocy wszystkim obecnym i tym chwilowo nieobecnym... Do juterka... :> juz? Niestety... 8 h prawie bezczynnego siedzenia i marznięcia w aucie potrafi człowieka wykończyć bardziej niż inne rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 co jest, wszyscy czytają, nikt nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 co jest, wszyscy czytają, nikt nie pisze Każdy szuka początku posta od którego nie czytał heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 co jest, wszyscy czytają, nikt nie pisze Każdy szuka początku posta od którego nie czytał heh Ty chyba nie musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Azunia jak tam w Kaliszu? też sypie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 co jest, wszyscy czytają, nikt nie pisze Każdy szuka początku posta od którego nie czytał heh Ty chyba nie musisz No ja narazie na bierząco heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi