Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 A nie chwalać się jeżdziłem po Poznaniu R8 Co to robi.... :gwizdanie: Może kiedyś :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja nie miałem okazji ... ale muszę się przejechac kiedyś testowym ... że niby jestem zainteresowany
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja nie miałem okazji ... ale muszę się przejechac kiedyś testowym ... że niby jestem zainteresowany Madas...prosto do mojego garażu jak możesz
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja nie miałem okazji ... ale muszę się przejechac kiedyś testowym ... że niby jestem zainteresowany Powiem tak... generalnie nie miałem gdzie wrzucić 4 Pierwszy raz w życiu wyprzedziłem kogoś na 1 biegu - do 50 km się krecił Potem 2 do 140 i droga się kończyła
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja nie miałem okazji ... ale muszę się przejechac kiedyś testowym ... że niby jestem zainteresowany Powiem tak... generalnie nie miałem gdzie wrzucić 4 Pierwszy raz w życiu wyprzedziłem kogoś na 1 biegu - do 50 km się krecił Potem 2 do 140 i droga się kończyła A jakie spalanie się pokazywało ??
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 dobry czy wy w domu nie macie co robić że cały dzień na forum siedzicie?
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 dobry czy wy w domu nie macie co robić że cały dzień na forum siedzicie? dopołudnia miałem co robić a teraz relaks
blind1 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 dobry czy wy w domu nie macie co robić że cały dzień na forum siedzicie? no wlasnie Macieju nudy w domu wiec cza na forum posiedziec
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 dobry czy wy w domu nie macie co robić że cały dzień na forum siedzicie? no wlasnie Macieju nudy w domu wiec cza na forum posiedziec a Ty miałeś mnie odwiedzić kolego
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 :cwaniak1: Heja co tam ciekawego? Ooo Azunia cześć A u mnie akurat ok Relaksik przy kawuni
blind1 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 dobry czy wy w domu nie macie co robić że cały dzień na forum siedzicie? no wlasnie Macieju nudy w domu wiec cza na forum posiedziec a Ty miałeś mnie odwiedzić kolego niestety zdrowie mi ostatnio nie pozwolilo.ale teeraz we wtorek o ile bedziesz tutaj to z mila checia[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 16:56_________________________________________________mowie tobie ostatnie poltora tygodnia bylo gorsze niz w piekle
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 :cwaniak1: Heja co tam ciekawego? Ooo Azunia cześć A u mnie akurat ok Relaksik przy kawuni Cześć Rako Ja kawuni nie piłam, ale coś zimnego :gwizdanie: A tak co tam...?
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 rako - spalanie jak spalanie - nie patrzylem - ale powiem w ten sposob... bak 90l byl przez 2 godziny dwa razy wyjechany :cwaniak1: Heja co tam ciekawego? tłumaczenie historyjki... czytała gazetkę i piłam kawkę... w sumie pełen relaks a teraz Was podręczę na forum
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 :cwaniak1: Heja co tam ciekawego? Ooo Azunia cześć A u mnie akurat ok Relaksik przy kawuni Cześć Rako Ja kawuni nie piłam, ale coś zimnego :gwizdanie: A tak co tam...? A tak jak mówiłem ok Dopołudnia pozałatwiałem to co miałem do zrobienia. A teraz w domku....chlapa na dworze że masakra ;/ W taką pogode to zbytnio nic się niechce. A u Ciebie co tam?
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 rako - spalanie jak spalanie - nie patrzylem - ale powiem w ten sposob... bak 90l byl przez 2 godziny dwa razy wyjechany :cwaniak1: Heja co tam ciekawego? tłumaczenie historyjki... czytała gazetkę i piłam kawkę... w sumie pełen relaks a teraz Was podręczę na forum [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 17:01_________________________________________________ A u Ciebie co tam? Siedzę w domu, na forum, zaraz idę sobie coś wszamać bom głodna... ale bym sobie zjadła longera z KFC.
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 rako - spalanie jak spalanie - nie patrzylem - ale powiem w ten sposob... bak 90l byl przez 2 godziny dwa razy wyjechany :cwaniak1: Heja co tam ciekawego? tłumaczenie historyjki... czytała gazetkę i piłam kawkę... w sumie pełen relaks a teraz Was podręczę na forum przecież Azunia nas nie dręczy ona nas poprostu pobudza do życia :>[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 17:03_________________________________________________ rako - spalanie jak spalanie - nie patrzylem - ale powiem w ten sposob... bak 90l byl przez 2 godziny dwa razy wyjechany :cwaniak1: Heja co tam ciekawego? tłumaczenie historyjki... czytała gazetkę i piłam kawkę... w sumie pełen relaks a teraz Was podręczę na forum [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 17:01_________________________________________________ A u Ciebie co tam? Siedzę w domu, na forum, zaraz idę sobie coś wszamać bom głodna... ale bym sobie zjadła longera z KFC. ja jestem po lazani teraz musze spalić
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 przecież Azunia nas nie dręczy ona nas poprostu pobudza do życia :> :gwizdanie: no przecie...
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 dobry czy wy w domu nie macie co robić że cały dzień na forum siedzicie? no wlasnie Macieju nudy w domu wiec cza na forum posiedziec a Ty miałeś mnie odwiedzić kolego niestety zdrowie mi ostatnio nie pozwolilo.ale teeraz we wtorek o ile bedziesz tutaj to z mila checia[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 16:56_________________________________________________mowie tobie ostatnie poltora tygodnia bylo gorsze niz w piekle ja będę wieć sie odzywaj, a teraz musze uciekać trzymajcie sie
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja jestem po lazani teraz musze spalić ja wolę spaghetti [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 17:06_________________________________________________Ja spalam na przykład tak: tyle że nie mam okularów :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi