Keyzer Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 no to ma ktoś jescze jakieś miejscówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metha Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witam! Może letni spocik w Kąkolewie koło Nowego Tomyśla na lotnisku? Ale trzeba by było z właścicielem pogadać :biggrin: To taka propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuguarek Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Czesc, co do wyscigow to przeciez mamy super obwodnice , "autostrada", wjazd na autostrade z drogi za M1 i wyjazd w komornikach i jest ok :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Czesc, co do wyscigow to przeciez mamy super obwodnice , "autostrada", wjazd na autostrade z drogi za M1 i wyjazd w komornikach i jest ok :twisted: . chyba nieczesto jeździsz obwodnicą ruch tam jak w Paryżu i Miśki krążą, a między Tirami to żadna przyjemność :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 a między Tirami to żadna przyjemność :confused: oj stary, zadna przyjemnosc? no risk, no fun, czym wiecej adrenaliny tym lepiej! http://video.google.com/videoplay?docid=5527787057725906370 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Niech każdy z nas weżmie znajomego który ma A4 to bedzie nas dwa razy wiecej A o miejscówce mozemy pomysleć na miejscu w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michua4 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 witam panowie i panie jakos bedzie czeba skumac te nasze a4 chyba tradycyjnie M1 p.s PROPOZYCJA oczywiscie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 michua4, na poprzedniej stronie jest info. Spot jest w niedzielę o 18 na parkingu przed M1. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuguarek Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 chyba nieczesto jeździsz obwodnicą ruch tam jak w Paryżu i Miśki krążą, a między Tirami to żadna przyjemność :confused: , jezdze codziennie , taka praca. A co do tirow....chyba jestem szalony :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 chyba nieczesto jeździsz obwodnicą ruch tam jak w Paryżu i Miśki krążą, a między Tirami to żadna przyjemność :confused: , jezdze codziennie , taka praca. A co do tirow....chyba jestem szalony :twisted: spoko :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 widze Kamikadze jest tu ja będe w następnym tygodniu bankowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ....chyba jestem szalony hmm...zaczynamy się trochę bać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 z Auto Bana to ciezko. Gdzie zrobic start a gdzie mete? kto bedzie sedziowal itd?? mysle ze najlepsze zawody beda ze startu zatrzymanego ni i trzeba bedzie porobic jakies np kategorie... itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 No basen dobrze gada. musi być start, meta i miejsce zeby wyhamowac. No i ktos musi puszczać. tak więc strada odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 no widze profesionalny konkurs sie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ludzie jak zmienicie jutro miejsce to dajcie znać bo się pewnie mocno spóźnie - moja komórka 600 313 513 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 dobra jak by co damy znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michua4 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 witam sorry ze mnie niema na dzisiejszym zlociku ale rodzinka sie powiekrzyla no i wiecie piersze dni bywaja trudne pozdrawiam wszystkich p.s dobrej zabawy wam zycze. :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 ale wlało dzisiaj. mam nadzieje że za tydzień bedzie lepsza pogoda. no i spotykamy sie na bułgarskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 no ja mam taka nadziejej też bo sie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi