malutka:) Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 dziękuje :good: :notworthy: otwarcie w czerwcu to już wiadomo gdzie na spota jedziemy jestem za tylko musisz frytek dużo zrobić .. Madas to pies na .. frytki ale na otwarciu żarcia do woli - za darmoche ma być -można pomyśleć :naughty:
Rako Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 dziękuje :good: :notworthy: otwarcie w czerwcu to już wiadomo gdzie na spota jedziemy jestem za tylko musisz frytek dużo zrobić .. Madas to pies na .. frytki ale na otwarciu żarcia do woli - za darmoche ma być -można pomyśleć :naughty: to tym bardziej
Piechol Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ale na otwarciu żarcia do woli - za darmoche ma być -można pomyśleć :naughty: nie ma co myśleć, trza działać
malutka:) Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 dziękuje :good: :notworthy: otwarcie w czerwcu to już wiadomo gdzie na spota jedziemy jestem za tylko musisz frytek dużo zrobić .. Madas to pies na .. frytki ale na otwarciu żarcia do woli - za darmoche ma być -można pomyśleć :naughty: to tym bardziej Tejjjj kutwa !!! podobno film oglądasz ?? to co se przeszkadzasz ?? wątek zgubisz i co dalej
Rako Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 dziękuje :good: :notworthy: otwarcie w czerwcu to już wiadomo gdzie na spota jedziemy jestem za tylko musisz frytek dużo zrobić .. Madas to pies na .. frytki ale na otwarciu żarcia do woli - za darmoche ma być -można pomyśleć :naughty: to tym bardziej Tejjjj kutwa !!! podobno film oglądasz ?? to co se przeszkadzasz ?? wątek zgubisz i co dalej ja patrze na urywki tylko gdzie A8
Madas Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 dziękuje :good: :notworthy: otwarcie w czerwcu to już wiadomo gdzie na spota jedziemy jestem za tylko musisz frytek dużo zrobić .. Madas to pies na .. frytki to prawda ... frytki muszą być i ......
malutka:) Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Pracowitego dnia wszystkim życze Ja wybywam-jak wróce to bede
blind1 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 dobelek [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 06:25_________________________________________________ Pracowitego dnia wszystkim życze Ja wybywam-jak wróce to bede oj dziekujemy malenstwo , moj bedzie napewno taki , i wcale mnie to nie cieszy jak pomysle ze bedzie ich chyba z dziesiec
malutka:) Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 dobelek [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 06:25_________________________________________________ Pracowitego dnia wszystkim życze Ja wybywam-jak wróce to bede oj dziekujemy malenstwo , moj bedzie napewno taki , i wcale mnie to nie cieszy jak pomysle ze bedzie ich chyba z dziesiec ni ma za co dziękować
blind1 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 do nastepnego poniedzialku bede tyral jak beduin [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 06:50_________________________________________________ , to jest oszustwo. dzis sie liczy od 5.30 [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 06:59_________________________________________________ide na sniadako,cala noc nic nie jadlem wiec glodny jestem jak wilk :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 dzien dorby wpadlem sie przywitac i lece do roboty
Azunia Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Cześć Jest taka świetna pogoda w kaliszu że chyba w sobotę jeżeli tak dalej będzie wystawię krzesła na balkon Normalnie aż mam ochotę wziąć się za sprzątanie :gwizdanie:
rixmix Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Witam, Może ktoś polecić dobrą myjnię ręczną w Poznaniu, w której myją też podwozie? Muszę obmyć dokładnie autko z zimowego syfu. Oczywiście najlepiej gdyby myli dokładnie i tanio :>
Rekomendowane odpowiedzi