Piechol Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 dzieki za spota fajnie było kurcze o której dojechałeś przyjechał z 5 minut po mnie
Madas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 dzieki za spota fajnie było kurcze o której dojechałeś przyjechał z 5 minut po mnie a to Ciebie też nie doczekałem
fantastic Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 dzieki za spota fajnie było kurcze o której dojechałeś przyjechał z 5 minut po mnie a to Ciebie też nie doczekałem bo ostatnio coś szybko sie zmywasz ze spotów :gwizdanie:
Szula298 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 ja nie byłem na spocie bo do kina pojechałem z moja panną ale wlece pokazać nowe audi
Madas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 ja nie byłem na spocie bo do kina pojechałem z moja panną ale wlece pokazać nowe audi a to na dzień dziecka trzeba
Szula298 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Byliśmy na Niania i wielkie boom we dwoje .... i powiem szczerze super film
Madas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Byliśmy na Niania i wielkie boom we dwoje .... i powiem szczerze super film widziałem reklamy - zapowiada się niezły
Szula298 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Byliśmy na Niania i wielkie boom we dwoje .... i powiem szczerze super film widziałem reklamy - zapowiada się niezły Naprawde jest fajny film familyjny troche można nawet popłakać ( ale ja byłem twardy) ale większości to śmiechawa jest...
Adas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 a u Mnie znajomy sobie kupil nowe A4 i dzwoni i sie pyta gdzie kupilem te Moje folgi bo chcial takie same, co za ciec :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 moge wam tylko spota pozazdroscic [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 07:24_________________________________________________ cześć czesc malenstwo [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 07:25_________________________________________________u mnie dzis fatalna pogoda,wczoraj tez nie bylo za fantastycznie [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 07:29_________________________________________________dobrze ze sie wyleczylem wczoraj po tej galli boxu bo dzis bym nie dal rady do pracy [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 07:31_________________________________________________ale warto bylo pojechac,i tak Albercik troszke poboxowal, 10 rundek [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 07:33_________________________________________________tylko przegielismy z iloscia piwa [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 07:41_________________________________________________zaraz musze uciekac do pracy [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 07:51_________________________________________________milego dzionka dla Wszystkich[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 07:57_________________________________________________narson
Młodzik Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 witam wszystkich, z tego co tu wyczytałem to jeszcze parę osób dojechało na spota po naszym odjeździe. spadam trochę pościemniać. trzymajcie sie
Madas Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 witanko Pozdrawiam kierowce czanego Avanta B7 z naklejką klubową i ramkami .... jasne skóry .... podobny do Pepina - spotkanie na przejazd Kopanina
Bart-S Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Dzień dobry - właśnie się dźwigam i lecę znów do Pozka. Miłego dnia!
Madbar Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Witam wszystkich, Dzieki za spota. Bylem wczoraj z córcia na "tresowaniu smoka" i powiem, ze tez mialem ubaw. W zwiazku z tym dotarlem na spota dopiero po 17 i mam pytanie: Malutka, czy Ty jeszcze wtedy bylas, czy juz Cie nie bylo? Dwie jakies babki byly wtedy, ale jakos umknely mi imiona, wiec nie wiem, czy Cie spotkalem czy nie? Fan, Ciebie nie widzialem, ale Ty pewnie zwinales sie wczesniej, czy jak? Ten przycisk ESP jeszcze chcesz, czy juz nie, bo jakos sie mijamy? Bart-S, Ty tak teraz codziennie w Poznaniu? Robisz regularne wizytacje w AutoPremium ?
Filemonl Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 a do mnie dzisiaj ramka radia doszla po 2 tygodniach oczekiwania na paczkę
malutka:) Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Witam wszystkich, Dzieki za spota. Bylem wczoraj z córcia na "tresowaniu smoka" i powiem, ze tez mialem ubaw. W zwiazku z tym dotarlem na spota dopiero po 17 i mam pytanie: Malutka, czy Ty jeszcze wtedy bylas, czy juz Cie nie bylo? Dwie jakies babki byly wtedy, ale jakos umknely mi imiona, wiec nie wiem, czy Cie spotkalem czy nie? Fan, Ciebie nie widzialem, ale Ty pewnie zwinales sie wczesniej, czy jak? Ten przycisk ESP jeszcze chcesz, czy juz nie, bo jakos sie mijamy? Bart-S, Ty tak teraz codziennie w Poznaniu? Robisz regularne wizytacje w AutoPremium ? tak byłam :>
Rekomendowane odpowiedzi