malutka:) Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Doberek, I specjalnie: Cześć Agnieszka. Michał, Czegoś nie kumam z tą zbieżnością. W zimie było ok( pamietam, bo jak wymieniałem kiere w grudniu na multi to sprawdzałem, coby na pewno była prosto) kiera była prosto. Jak zmieniłem na lato, to się nieco przekrzywiła, tak pewnie o jeden ząbek na wieloklinie. Dlaczego? cześć Bartku :>
Madbar Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Cześć Piotr, Jak tam w Niemcowni? Pogoda taka fajna jak u nas? Wczoraj nad Poznaniem przeszła burza z niezłą pompą, aż mi huśtawkę w ogrodzie przewróciło. Wojtek, zaciekawiło mnie, na jakim wydziale studiujesz? Ja tez skończyłem Polibudę tyle , ze naście lat temu.
Piechol Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Wojtek, zaciekawiło mnie, na jakim wydziale studiujesz? Ja tez skończyłem Polibudę tyle , ze naście lat temu. a skąd pomysł, że studiuje na Polibudzie? na Ekonomicznym siedzę
malutka:) Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 joł łoooooooooo matko !! cześć Wojtuś -nie dowidziałam Cie :>
Piechol Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 joł łoooooooooo matko !! cześć Wojtuś -nie dowidziałam Cie :> hej, hej
Madbar Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 cześć Bartku :> O myślałem, ze sobie poszłaś..... bo było offline... Wojtek, zaciekawiło mnie, na jakim wydziale studiujesz? Ja tez skończyłem Polibudę tyle , ze naście lat temu. a skąd pomysł, że studiuje na Polibudzie? na Ekonomicznym siedzę A to kurka mnie coś zmyliło...... Ekonomiczny, znaczy sie "Uniwersytet", co? Przpraszam za nieco sarkazmu, ale dla mnie uniwersytet jest tylko jeden a Ekonomiczna to zawsze będzie Akademia.
Piechol Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 A to kurka mnie coś zmyliło...... Ekonomiczny, znaczy sie "Uniwersytet", co? Przpraszam za nieco sarkazmu, ale dla mnie uniwersytet jest tylko jeden a Ekonomiczna to zawsze będzie Akademia. też się nie mogę przyzwyczaić
Madbar Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 jezdem...jezdem... A Ty do pracy nie musisz iść?
malutka:) Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 jezdem...jezdem... A Ty do pracy nie musisz iść? ja w weekendy narazie pracuje...ale czekamy na wyniki przetargu więc może w końcy bedzie etat :>
nike21 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 pozdro z SKP Bartek nie wiem dlaczego po zimie Ci się przestawiła... może wleciałeś kiedyś w jakaś dziurę i teraz na twardszych oponach wyraźniej to czuć... podjedź gdzieś na zbieżność to zobaczą czy było przestawione
Madbar Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 pozdro z SKP A jak podjade do Autohelp, to sprawdzisz mi zbieżność w mojej 0000? Bywasz teraz rano też?
Filemonl Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 dobry! Panowie i Panie ;d gdzie najtaniej nabije klime?? :| taka niemiła niespodzianka mnie spotkała ostatnio podczas tych cieplejszych dni...
fantastic Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nikuś ten nr ze sznurkami jest prosty ale skuteczny, ja ze 2 lata temu w szwecji miałem unfall i mój skierownik mi właśnie tak ustawiał - po powrocie do PL pojechałem na sprawdzenie i nie było idealnie ale w tolerancji sie mieściło, rozwiązanie bardzo popularne to też pająki na przód z flagami na tylnych kołach, [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 10:30_________________________________________________ dobry! Panowie i Panie ;d gdzie najtaniej nabije klime?? :| taka niemiła niespodzianka mnie spotkała ostatnio podczas tych cieplejszych dni... we wrześni jak polecisz starą 2 to przed skrzyżowaniem lewo centrum, prawo kalisz, wprost słupca jest magik co bierze 120 z odgrzybianiem polecam
nike21 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nikuś ten nr ze sznurkami jest prosty ale skuteczny, ja ze 2 lata temu w szwecji miałem unfall i mój skierownik mi właśnie tak ustawiał - po powrocie do PL pojechałem na sprawdzenie i nie było idealnie ale w tolerancji sie mieściło, rozwiązanie bardzo popularne to też pająki na przód z flagami na tylnych kołach, na sznurki mierzyło się w zeszłej epoce... dzisiaj jest komputerowa diagnostyka zawieszenia... a to z flagami na tyle o czym piszesz to takie pierwsze rozwiązanie - zamiast kamer masz lampy albo lasery na przodzie a na tyle flagi. zeby ustawić wyprzedzenie i pochylenie była jeszcze jedna dodatkowa tablica na stojaku na każde koło - od hooja roboty ale kiedyś tylko taki był sprzęt... na takim właśnie ja się uczyłem jakieś 13 lat temu
Glovash Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 dobry! Panowie i Panie ;d gdzie najtaniej nabije klime?? :| taka niemiła niespodzianka mnie spotkała ostatnio podczas tych cieplejszych dni... mi też się skończyła w sobote ;/ "Nasz wspólny znajomy" mi polecił na Dąbrowskiego (na wylotówce na Świecko), przed WBK / za warsztatem "Auto Tip-Top" jest niby koleś, co niedrogo ogarnia temat... się mam zamiar wybrać w przyszłym tygodniu.. "po prawej stronie jak się jedzie A2 na zachód, przy WBK i Karcherze"
Filemonl Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 okk dzięki za informacje. Glovash - jak coś zdziałasz z klimą to daj znać ile itp .. bo u mnie teraz z czasem krucho więc pewnie szybko tego nie załatwię
Rekomendowane odpowiedzi