nike21 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 cześć była rozmowa wczoraj odnośnie spotów w tygodniu i nie przeszło ..... więc zostaje niedziela ... teraz tylko kiedy ? .... ja za tydzień nie mogę .... a potem już każdą mogę .... to może za 2 tyg 19.09 a po kolejnych dwóch zamiast 3.10 to zrobimy 29.09 albo 30.09 tak jak kuredu przyjedzie...
magneto Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 bo tu wszyscy pracują :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
LUCAS Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 ooo to co Natalię odstawiłeś [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2010, 22:51_________________________________________________czołem LUCAS - piękne fotki :good: aaa... siemanko... szkoda, ze wczoraj nie bylo wiecej chetnych na zdjecia... ale nastepnym razem sobie odbijemy... ew. zapraszam do siebie ...z przyjemnoscia popstrykam chetni by byli ale pora pozna byla i pogoda wczesniej tez nie dopisywala, to ani polerki auta nie bylo ani nic :gwizdanie: a do siebie tzn na pomorze ? Dokladnie, na pomorze... okolice slupska najlepiej... Jest tu kilka fajnych miejscowek, gdzie mozna zrobic ciekawe fotki.
Adas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 LUKAS, a nie zrobiłeś może jakiegoś zdjęcia na lotnisku mojej A4 na blachach PTU ? :gwizdanie: czarne B7 sedan
Madas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 LUKAS, a nie zrobiłeś może jakiegoś zdjęcia na lotnisku mojej A4 na blachach PTU ? :gwizdanie: czarne B7 sedan a co zazdrochy Cię biorą
Adas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 LUKAS, a nie zrobiłeś może jakiegoś zdjęcia na lotnisku mojej A4 na blachach PTU ? :gwizdanie: czarne B7 sedan a co zazdrochy Cię biorą no zdjęcia lux też by Mi się takie przydały mojej A4
LUCAS Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 LUKAS, a nie zrobiłeś może jakiegoś zdjęcia na lotnisku mojej A4 na blachach PTU ? :gwizdanie: czarne B7 sedan musze zajrzec w zdjecia... calkiem mozliwe, bo troche fotek na pasie pstrykalem
Adas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 LUKAS, a nie zrobiłeś może jakiegoś zdjęcia na lotnisku mojej A4 na blachach PTU ? :gwizdanie: czarne B7 sedan musze zajrzec w zdjecia... calkiem mozliwe, bo troche fotek na pasie pstrykalem
Bart-S Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 LUCAS - z tego co mi pokazywałeś, Adama auto też się przewinęło W zlotowym są już pierwsze foty -> lukasera http://picasaweb.google.pl/101039586558860226618/Jaroslawec2010?authkey=Gv1sRgCJzgjM2nuY-vigE# http://picasaweb.google.pl/101039586558860226618/JarosAwiecImpreza?authkey=Gv1sRgCK-TrZqrltfPzwE#
Młodzik Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 TY!!! NIKUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
kuredu Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 siema Pany, jako że nie byłem w Poznaniu prawie pół roku to wypadałoby coś teraz zorganizować. jestem na weselu w sobotę 2.10 ale przyjeżdżam w czwartek 30 także czwartek piątek możemy jakieś spotkanka przy piwku i wódeczce zorganizować a co do spota to może być w niedziele 3.10 bo ja wyjeżdżam w poniedziałek dopiero więc mi pasi niedziela[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 14:49_________________________________________________ LUKAS, a nie zrobiłeś może jakiegoś zdjęcia na lotnisku mojej A4 na blachach PTU ? :gwizdanie: czarne B7 sedan już za samą rejestrację PTU to nie powinieneś mieć żadnych fotek robionych
Rekomendowane odpowiedzi