Madas Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 a do tego te BLB to ponoć mina mina nie mina ja mam już 2.7 lat i nic z nim się nie dzieję
Musashi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 a do tego te BLB to ponoć mina mina nie mina ja mam już 27 lat i nic z nim się nie dzieję faktycznie, ma juz swoje lata
Madas Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 a do tego te BLB to ponoć mina mina nie mina ja mam już 27 lat i nic z nim się nie dzieję faktycznie, ma juz swoje lata kropkę ukradłeś
Musashi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 a do tego te BLB to ponoć mina mina nie mina ja mam już 27 lat i nic z nim się nie dzieję faktycznie, ma juz swoje lata kropkę ukradłeś nie, to twoja jest dopisana
Banan Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 to teraz nic, tylko sie zapisac do mpk-klub.pl maja spoty codziennie, w roznych miejscach miasta, no i frekwencja zawsze dopisuje A żeby zostać klubowiczem wystarczy wykupić miesięczny
variocustoms Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 drosdek, moim ciężko się zakopać , mogę pociągnąć do 3,5 tony bez problemu, ostatnio wyrywałem z zaspy Mercedesa okulara kombi to nawet nie poczułem, że mam coś na haku dzisiaj śmigałem S500 mojej matki, porażka, nie dziwię się, że ludzie śmigają 30 km/h, z tym gównianym ESP nawet ciężko ruszyć tym autem, nie ma jak to mój Ford bez kontroli trakcji, ciekawe jak bym sobie poradził na przyspieszenie np. z jakimś 3.0 TDI w Q
Pepin Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 drosdek, moim ciężko się zakopać , mogę pociągnąć do 3,5 tony bez problemu, ostatnio wyrywałem z zaspy Mercedesa okulara kombi to nawet nie poczułem, że mam coś na haku dzisiaj śmigałem S500 mojej matki, porażka, nie dziwię się, że ludzie śmigają 30 km/h, z tym gównianym ESP nawet ciężko ruszyć tym autem, nie ma jak to mój Ford bez kontroli trakcji, ciekawe jak bym sobie poradził na przyspieszenie np. z jakimś 3.0 TDI w Q prowokator może w czwartek na stylach
Musashi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 drosdek, moim ciężko się zakopać , mogę pociągnąć do 3,5 tony bez problemu, ostatnio wyrywałem z zaspy Mercedesa okulara kombi to nawet nie poczułem, że mam coś na haku dzisiaj śmigałem S500 mojej matki, porażka, nie dziwię się, że ludzie śmigają 30 km/h, z tym gównianym ESP nawet ciężko ruszyć tym autem, nie ma jak to mój Ford bez kontroli trakcji, ciekawe jak bym sobie poradził na przyspieszenie np. z jakimś 3.0 TDI w Q nie dość, że mam ośkę, ESP, nie narzekam, to na trasie mało kto mnie wyprzedza
Piechol Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 drosdek, moim ciężko się zakopać , mogę pociągnąć do 3,5 tony bez problemu, ostatnio wyrywałem z zaspy Mercedesa okulara kombi to nawet nie poczułem, że mam coś na haku dzisiaj śmigałem S500 mojej matki, porażka, nie dziwię się, że ludzie śmigają 30 km/h, z tym gównianym ESP nawet ciężko ruszyć tym autem, nie ma jak to mój Ford bez kontroli trakcji, ciekawe jak bym sobie poradził na przyspieszenie np. z jakimś 3.0 TDI w Q nie dość, że mam ośkę, ESP, nie narzekam, to na trasie mało kto mnie wyprzedza mnie też, a mam 100 kuni
variocustoms Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 FWD trochę lepiej wypada w porównaniu do 300 KM RWD, ruszanie ośką w tych warunkach a 4x4 to inna bajka na szkodę FWD środa i czwartek Poznań-Kalisz-Ostrów-Poznań i to z przyczepką więc czasu nie ma na nic Pepin Ty pewnie jak wdepniesz to trochę miota po drodze czy równo idzie jak po szynach ?
Pepin Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 FWD trochę lepiej wypada w porównaniu do 300 KM RWD, ruszanie ośką w tych warunkach a 4x4 to inna bajka na szkodę FWD środa i czwartek Poznań-Kalisz-Ostrów-Poznań i to z przyczepką więc czasu nie ma na nic Pepin Ty pewnie jak wdepniesz to trochę miota po drodze czy równo idzie jak po szynach ? FWD trochę lepiej wypada w porównaniu do 300 KM RWD, ruszanie ośką w tych warunkach a 4x4 to inna bajka na szkodę FWD środa i czwartek Poznań-Kalisz-Ostrów-Poznań i to z przyczepką więc czasu nie ma na nic Pepin Ty pewnie jak wdepniesz to trochę miota po drodze czy równo idzie jak po szynach ? masz z kim dzieci zostawić ... to może na imprezkę 31go byście wpadli ? wtedy będziesz mógł pierwszego ... jak Łazuka .. po szynach wracać
variocustoms Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 niestety dzieci nie ma z kim zostawić, moja matka we włoszech a teściowie lecą na imprezę - dzieki za zaproszenie mam za szeroki rozstaw na nasze tory
Młodzik Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 już nienażekaj bo i tak cały dzień w wyrku leżysz
drosdek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 coooo?? musa ściemnia?? zamień się tej
Musashi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 coooo?? musa ściemnia?? zamień się tej ja, chetnie
Rekomendowane odpowiedzi