drosdek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 wszystkim [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 18:46_________________________________________________chłopaki mieliście problem z tylnią wycieraczką? dwa razy ją rozkręcałem i mi się franca zacina... może ktoś ma uszkodzoną wycieraczkę to bym odkupił
ohkyomoon Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Panowie potrzebna pomoc. Lawetka jest potrzebna.Macie jakiegoś zaufanego człowieka co by mi jutro autko przetransportował na perzycką ze starego żegrza. Hamulce się skonczyły i na razie nie znam przyczyny
drosdek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Panowie potrzebna pomoc. Lawetka jest potrzebna.Macie jakiegoś zaufanego człowieka co by mi jutro autko przetransportował na perzycką ze starego żegrza. Hamulce się skonczyły i na razie nie znam przyczyny Ja nie znam nikogo z lawetą, bo miałem to w AC. Ale z ciekawości spytam co się stało się? Pedał twardy czy co?
ohkyomoon Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 na razie wiem że pedał sie zrobił mięciutki i że nie ma płynu hamulcowego. mam nadzieję że tylko jakiś wężyk albo uszczelnienie poszło.mam nadzieje ze to nie pompa vacum
drosdek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 na razie wiem że pedał sie zrobił mięciutki i że nie ma płynu hamulcowego. mam nadzieję że tylko jakiś wężyk albo uszczelnienie poszło.mam nadzieje ze to nie pompa vacum nie jestem ekspertem, ale na vacum pompe mi to raczej nie wygląda... raczej masz nieszczelny układ
ohkyomoon Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 dzwonilem do "musashiego" i raczej tez to wykluczyl.jest nadzieja ze to tylko wezyk. byleby sie doczlapac do warsztatu.bedzie upgrade hamulców tylnych
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Madas ponownie dokładnie miło się spotkać tak zupełnie przypadkowo i porozmawiać chwilę
damian_qbass Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam koleżanki i kolegów... mam pytanko... czy macie ochotę na spota miedzy wojewódzkiego... tak jak pamietam miało to już miejsce kiedyś ... myśle że okolice połowy lutego, poczatek marca wchodziłby w grę... oczywiście narazie pytam teoretycznie czy jest to zrobienia
Madas Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 :hi: Witam koleżanki i kolegów... mam pytanko... czy macie ochotę na spota miedzy wojewódzkiego... tak jak pamietam miało to już miejsce kiedyś ... myśle że okolice połowy lutego, poczatek marca wchodziłby w grę... oczywiście narazie pytam teoretycznie czy jest to zrobienia oczywiście że bardzo fajny pomysł ... tylko oby doszedł do skutku bo ostatnio u nas ciężko ze spotem
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 BTW - kiedy był ostatni spot? U mnie sytuacja się klaruje - chyba wrócimy na 3 zmiany
damian_qbass Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 zima zawsze gorzej jest zebrać wiare.... przyjdzie wiosna, to każdy obudzi się do życia i do spotów
blind1 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 doberek [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 16:04_________________________________________________a moze teraz w niedzielke sie spotkamy? [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 16:27_________________________________________________hmmmm
blind1 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 no na dobry poczatek para nas juz jest
Piechol Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja też bym na godzinkę wpadł chętnie
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja niestety znów mam mecz - w pierwszy weekend lutego dopiero dam radę ;(
blind1 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja niestety znów mam mecz - w pierwszy weekend lutego dopiero dam radę ;( o ty biedaku
Banan Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Mi pasuje to jest nas trzech ( lub ich troje )
Madas Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja jeszcze nie wiem bo może będę miał ważny wyjazd w niedzielę
Rekomendowane odpowiedzi