Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doberczak z rana :hi:

"Późnośmy" wstali :P

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no nie pozno :wink4:, jak zawsze tylko musialem pare spraw z rana ruszyc :wink4:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 09:22_________________________________________________Karol jak mozesz to zostaw ta nokie ja ja w lipcu wezme, bede mial do pracy bo moja sluzbowa juz sie sypie. oczywiscie jezeli to nie problem [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 09:26_________________________________________________powiedz a co z tym gps-em ruszyl czy umarl ?

Opublikowano

no nie pozno :wink4:, jak zawsze tylko musialem pare spraw z rana ruszyc :wink4:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 09:22_________________________________________________Karol jak mozesz to zostaw ta nokie ja ja w lipcu wezme, bede mial do pracy bo moja sluzbowa juz sie sypie. oczywiscie jezeli to nie problem [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 09:26_________________________________________________powiedz a co z tym gps-em ruszyl czy umarl ?

Nokię, zostawię.

GPS nie wstał :([br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 11:02_________________________________________________tylko która Nokia ? ta z ceną ?

Opublikowano

Cześć chciałbym sprzedać moją navi z S4. Gdyby był ktoś chętny to proszę o kontakt. Cena do ustalenia.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 08:04_________________________________________________

zdygany dzisiaj jestem, byłem w Bydgoszczy a potem stałem w kurefskich Poznańskich korkach, na Katowickiej od Toyoty do ronda Rataje chechałem 50 min :wallbash:

nie narzekaj ... budowlańcy chcą zamknąć wiadukt, bo jest w opłakanym stanie,

a miasto nie ma kasy na remont, wiec niedługo czas przejazdu wiaduktem będzie dążył do nieskończoności :)

Dlatego najlepiej zjechac kolo VW Mroczkowskiego w osiedla Ratajskie kolo Lecha, do Polan i kolo Oswiecenia i wyjazd na Rondzie Rataje :) tylko ze ostatnio tez juz tam sie robi korkowo... :(

Opublikowano

Pepin sam wiadukt to nie problem, przez rondo Rataje nie dało się przebić bo auta jadące do Śródki blokowali rondo :wallbash:

miałem klientów odebrać z Ibisa o 17 a odebrałem o 18tej

Opublikowano

Witam :hi:

Czy ktoś z kolegów z Poznania / Lubonia miałby na tyle chęci by przejrzeć mi auto VAG-iem ?? kupiłem kabelek i du*a nie działa :( a cały czas sie świeci AIRBAG :(:wallbash:. Czy może poczekać do 8 maja i wtedy ktoś by mi pomógł. może ktoś będzie miał kompa lub crash reset bo już sobie rady z tym nie daje.

Z góry dzięki Pozdrawiam :notworthy:

pod fotelem masz kostki-porozpinaj,przeczysc, pospinaj i jak skasujesz bład vagiem bedzie git :wink4:
Opublikowano

doberczak z rana :good:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 10:11_________________________________________________

Nokię, zostawię.

GPS nie wstał :([br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 11:02_________________________________________________tylko która Nokia ? ta z ceną ?

tak ta 6230[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 10:15_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 08:04_________________________________________________

zdygany dzisiaj jestem, byłem w Bydgoszczy a potem stałem w kurefskich Poznańskich korkach, na Katowickiej od Toyoty do ronda Rataje chechałem 50 min :wallbash:

nie narzekaj ... budowlańcy chcą zamknąć wiadukt, bo jest w opłakanym stanie,

a miasto nie ma kasy na remont, wiec niedługo czas przejazdu wiaduktem będzie dążył do nieskończoności :)

Dlatego najlepiej zjechac kolo VW Mroczkowskiego w osiedla Ratajskie kolo Lecha, do Polan i kolo Oswiecenia i wyjazd na Rondzie Rataje :) tylko ze ostatnio tez juz tam sie robi korkowo... :(

znajomy ze Szczepankowa ostatnio ma korki na małych uliczkach bo ludzie ze Swarzędza tamtędy jeżdżą zamiast Warszawska :)

Opublikowano

no jak w okolice M1 i rataj to przez Szczepankowo jadę bo Baraniaka też w remoncie i masakra

Opublikowano
:hi: :hi: witam szanowne grono :)
Opublikowano

joł :hi: zaraz ruszam na święta do chaty :dance:

Opublikowano

joł :hi: zaraz ruszam na święta do chaty :dance:

a ja już rabotam ze wsi radomskiej .. dzisiaj do 22giej :(

Najlepszego Wam życzę

Opublikowano

:hi:

jestem teraz na weekendzie świątecznym w PL, w środe rano spadam z powrotem do S, widziałem w podwieszeniu że spot dopiero 8 maja, nie planujecie nic wcześniej ?

Opublikowano

fan ja jestem w niedziele i poniedziałek w PWR więc jak bart ma czas to można się spotkać :)

Opublikowano

doberek w piekna sobote :hi:

Opublikowano
:hi: :hi: hej w sobotni poranek :)
Opublikowano

ano hej :)

piękna pogoda na mycie, pranie dywaników i wiosenne woskowanie :)

Opublikowano

ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT WIELKANOCNYCH