Piechol Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ok dzięki, musze gdzieś taki zakupić, bo dzisiaj zdjąłem osłone silnika i patrze a tam niespodzianka. Widać że coś kombinowane jest, poowijane, jakieś kolanko metalowe w środku. Może wiecie gdzie taki wąż zakupie? Intercars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Panowie czy robicie jakiś spocik w niedzielę? i czy znajdą się jacyś chętnie żeby dołożyć 2 sztukom 1,9tdi w budzie b5? tylko rolka? głównie szukamy modzonych 3,0tdi siemka, spot raczej za dwa tyg. czyli 11.09 a tak w ogóle to chyba brak u nas modzonych 3.0tdi 1 szt jest przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 1 szt jest przeciez po c*pie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam, możecie mi powiedzieć co to za wąż? http://imageshack.us/photo/my-images/221/20110830339n.jpg/ widac ze musialybyc juz problemy ze szczelnoscia sa 3 opaski, a normalnie 2. czyli ktos juz walczyl. tak jak radzi Bartek. wyczysc, daj nowe opaski. zrob roztwor mydla posmaruj wyczyszczony waz roztworem i obserwuj czy robia sie banki.[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 22:58_________________________________________________ 1 szt jest przeciez po c*pie? a nie wiem czy poprzednim wlascicielem byla kobieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 a nie wiem czy poprzednim wlascicielem byla kobieta no widzisz :gwizdanie: a to ważne akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 a nie wiem czy poprzednim wlascicielem byla kobieta no widzisz :gwizdanie: a to ważne akurat :decayed: ale modzony jest [br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 23:05_________________________________________________ i czy znajdą się jacyś chętnie żeby dołożyć 2 sztukom 1,9tdi w budzie b5? tylko rolka? a co dolozyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ok dzięki, musze gdzieś taki zakupić, bo dzisiaj zdjąłem osłone silnika i patrze a tam niespodzianka. Widać że coś kombinowane jest, poowijane, jakieś kolanko metalowe w środku. Może wiecie gdzie taki wąż zakupie? W ASO drogo wyjdzie - jakieś 200zł. Podjedź do Gierackiego na "Lipówce", myślę, że dobierze jakiś tani zamiennik (Intercars u nas we Wrześni omijaj). Coś w profilu masz namieszane - AVG produkowano od '99. Jeśli rocznik jest podany prawidłowo to pewnie AFN? Oznaczenie silnika przyda się przy dobieraniu rurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Pepin ma motor po c*pie ja mogę stanąć z rolki z 1,9 zrobionym, no problem 300 kuni i 500 Nm, rwd, brak kontroli trakcji, poniżej 7 do setki, może mam szansę ciężarówką z osobówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 cześć chciałbym zobaczyć start Variowego potwora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 doberek z rana , przepraszam za mala nieobecnosc [br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 08:52_________________________________________________wlasnie nadrabiam zaleglosci [br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 08:53_________________________________________________milego dzionka zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 w niedzielę startuję i nie ma mnie w Poznaniu .. jestem w Pile i chyba inny dystans PS. Ja już sprawdziłem auto kilka razy na 400m .. dalsze meczenie nie ma sensu najlepszy wynik 14.57s czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 w niedzielę startuję i nie ma mnie w Poznaniu .. jestem w Pile i chyba inny dystans PS. Ja już sprawdziłem auto kilka razy na 400m .. dalsze meczenie nie ma sensu najlepszy wynik 14.57s czy jakoś tak a w czym startujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam, możecie mi podać numer części tego węża? http://imageshack.us/photo/my-images/221/20110830339n.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 w niedzielę startuję i nie ma mnie w Poznaniu .. jestem w Pile i chyba inny dystans PS. Ja już sprawdziłem auto kilka razy na 400m .. dalsze meczenie nie ma sensu najlepszy wynik 14.57s czy jakoś tak a w czym startujesz? http://www.pila.halfmarathon.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 http://www.pila.halfmarathon.pl/ ho ho chyle czoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Pepin ma motor po c*pie ja mogę stanąć z rolki z 1,9 zrobionym, no problem 300 kuni i 500 Nm, rwd, brak kontroli trakcji, poniżej 7 do setki, może mam szansę ciężarówką z osobówką chętnie się ustawie z czymś co ma poniżej 7 i jeszcze jest taki duże ponoć kolegi e46 330xi też miało poniżej 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 http://www.pila.halfmarathon.pl/ ho ho chyle czoła ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 w urodziny odbieram mieszkanie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 w urodziny odbieram mieszkanie :> to od razu parapetówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi