Musashi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Olsztyn-Grudziac-Swiecie-Wiecbork-Jastrowie ew. Świecie-Człuchów - Jastrowie
filip1001 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Jak ten odcinek Swiecie > Tuchola > Chojnice> Człuchów> Jastrowie ? [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 22:08_________________________________________________Jechał ktoś trasą Elbląg>Malbork>Starogard Gdański> Czersk>Jastrowie ?
jarko Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 to jest zimowy zlot trzeba przesłać Krakusą niech uszykują coś nowego Damy Was na inne piętro :naughty:
nike21 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 mieszkanie odebrane :> od jutra zaczynam zwozić graty...
variocustoms Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 nikuś gratki i wszystkiego najlepszego
Musashi Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 mieszkanie odebrane :> od jutra zaczynam zwozić graty... [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 07:59_________________________________________________dzien dobry
blind1 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 dobry z rana [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 08:21_________________________________________________co tam Marcinie ?[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 08:22_________________________________________________ mieszkanie odebrane :> od jutra zaczynam zwozić graty... powodzenia Michu, zazdroszcze Tobie
Musashi Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 dobry z rana [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 08:21_________________________________________________co tam Marcinie ? a pracuje sobie. pogoda do bani, chociaz powoli sie przejasnia.
Młodzik Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 to jest zimowy zlot trzeba przesłać Krakusą niech uszykują coś nowego Damy Was na inne piętro :naughty: a może zlot za stasindą pod namiotami, dla nażekających na cene zlotu zawsze trochę taniej będzie
Musashi Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 to jest zimowy zlot trzeba przesłać Krakusą niech uszykują coś nowego Damy Was na inne piętro :naughty: a może zlot za stasindą pod namiotami, dla nażekających na cene zlotu zawsze trochę taniej będzie
Madas Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 :hi: hejka. a co u ciebie? u mnie jakoś zaczyna się kręcić bo okres wakacyjny nie był za ciekawy w interesach .... zdrowie na szczęście dopisuje i to najważniejsze ... reszta zawsze może się ułożyć ...a jak Wam się żyje .... na spota musisz zawitać
Musashi Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 :hi: hejka. a co u ciebie? u mnie jakoś zaczyna się kręcić bo okres wakacyjny nie był za ciekawy w interesach .... zdrowie na szczęście dopisuje i to najważniejsze ... reszta zawsze może się ułożyć ...a jak Wam się żyje .... na spota musisz zawitać a w porzadku. sporo pracy. na spota sie wybieram. chyba powoli trzeba bedzie myslec nad spotami w king cros
Banan Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 no to nikus gratki , mi może uda się odebrać klucze w przyszłym tygodniu jeszcze tylko wykończyć więc jak dobrze pójdzie to na początku listopada będę graty przewoził
nike21 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 ja miałem na myśli kleje płytki, itd itp od pon mam płytkarza, od października mam nadzieję że wejdę ja wymalować i położyć panele więc mam nadzieję do końca października się wprowadzić
Rekomendowane odpowiedzi