variocustoms Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Musashi moja córka leży już ponad tydzień w Warszawie w bardzo złym stanie, nie ma poprawy a może leżeć nawet do końca miesiąca, dzisiaj ma 2gą transfuzję krwii. W robocie pracuję z debilami i już wymiękam a jeszcze następny cały tydzień dojazdy do Kalisza
Musashi Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Musashi moja córka leży już ponad tydzień w Warszawie w bardzo złym stanie, nie ma poprawy a może leżeć nawet do końca miesiąca, dzisiaj ma 2gą transfuzję krwii. W robocie pracuję z debilami i już wymiękam a jeszcze następny cały tydzień dojazdy do Kalisza kurcze, myślałem ze z córa to już się ustabilizowało. mam nadzieje ze w koncu lekarze opanuja chorobe.
Madas Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Musashi moja córka leży już ponad tydzień w Warszawie w bardzo złym stanie, nie ma poprawy a może leżeć nawet do końca miesiąca, dzisiaj ma 2gą transfuzję krwii. W robocie pracuję z debilami i już wymiękam a jeszcze następny cały tydzień dojazdy do Kalisza masakra Bartek trzymaj się chłopie
Bart-S Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Musashi moja córka leży już ponad tydzień w Warszawie w bardzo złym stanie, nie ma poprawy a może leżeć nawet do końca miesiąca, dzisiaj ma 2gą transfuzję krwii. W robocie pracuję z debilami i już wymiękam a jeszcze następny cały tydzień dojazdy do Kalisza ;(
variocustoms Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Musa, choroba jest nieuleczalna ale jak narazie to nawet nie można córki podleczyć, jest chyba najgorzej od 4 lat jak choruje
Musashi Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Musa, choroba jest nieuleczalna ale jak narazie to nawet nie można córki podleczyć, jest chyba najgorzej od 4 lat jak choruje Medycyna wciaz mknie do przodu, trzeba miec nadzieje.
Gwerty Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Musashi moja córka leży już ponad tydzień w Warszawie w bardzo złym stanie, nie ma poprawy a może leżeć nawet do końca miesiąca, dzisiaj ma 2gą transfuzję krwii. W robocie pracuję z debilami i już wymiękam a jeszcze następny cały tydzień dojazdy do Kalisza moze potrzebna jest krew? jak coś służe pomoca bo i tak moge oddac ponownie. wiec moge zrobić na czyjąś rzecz niż charytatywnie[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 20:18_________________________________________________ Musashi moja córka leży już ponad tydzień w Warszawie w bardzo złym stanie, nie ma poprawy a może leżeć nawet do końca miesiąca, dzisiaj ma 2gą transfuzję krwii. W robocie pracuję z debilami i już wymiękam a jeszcze następny cały tydzień dojazdy do Kalisza moze potrzebna jest krew? jak coś służe pomoca bo i tak moge oddac ponownie. wiec moge zrobić na czyjąś rzecz niż charytatywnie
Madas Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 czesc chlopaki, co tam? aaaa kobitek brak na forum :embarrassed:
variocustoms Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Gwerty dzięki za ofertę, jeżeli możesz to z wielką chęcią, muszę jutro podpytać jak to jest przekazywane z Poznania do Warszawy bo nie mam pojęcia, napiszę jak by co na forum jak się czegoś dowiem, jeżeli jest ktoś z was chętny i może oddać krew to będę bardzo wdzięczny
CHRISMEN Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Vario dowiedz się co i jak, jest nas tutaj trochę przecież więc można zorganizować jakąś akcję i zbiórkę krwi. Pewnie przy liczniejszej grupie łatwiej będzie zorganizować aby krew trafiła do konkretnej osoby.[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 23:49_________________________________________________A co to za cisza?[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 20:55_________________________________________________nie uwierzą całą dobę nikt tu nie zaglądał?
Lele Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Ja mam AB - (minus) jakby co to tez moge oddać. tylko o 11 ide do dentysty bo juz 4 dni mnie zęby bolą. nie mogłem wcześniej iść.[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 03:10_________________________________________________cześć. A co z ym jutrzejszym spotem?? :>[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:27_________________________________________________
Młodzik Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Gwerty dzięki za ofertę, jeżeli możesz to z wielką chęcią, muszę jutro podpytać jak to jest przekazywane z Poznania do Warszawy bo nie mam pojęcia, napiszę jak by co na forum jak się czegoś dowiem, jeżeli jest ktoś z was chętny i może oddać krew to będę bardzo wdzięczny Musisz mieć nazwe, adres szpitala oddział na którym dana osoba leży oraz dane osoby na której rzecz krew chcesz oddać[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 14:04_________________________________________________ Ja mam AB - (minus) jakby co to tez moge oddać. tylko o 11 ide do dentysty bo juz 4 dni mnie zęby bolą. nie mogłem wcześniej iść.[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 03:10_________________________________________________cześć. A co z ym jutrzejszym spotem?? :>[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:27_________________________________________________ grupa krwi nie ma znaczenia bo liczy się ilość oddanej krwi a nie grupa. tak i tak pacjent nie dostaje twojej krwi tylko krew z banku, a twoja krew trafia do dokładnego przebadania i dopiero wtedy trafia do banku krwi.
Bart-S Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 A co z ym jutrzejszym spotem?? :> No właśnie - spotykamy się jutro?
Rekomendowane odpowiedzi