osax Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Witam wszystkich Orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu czyszczą kierownice turbo dobrze i za sensowną kasę ? Niestety przy wyprzedzaniu łapię notlaufa a przy delikatnym przyspieszaniu auto mi poszarpuje
Maxcudo Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 środa -- dzień loda Miało padać i nic
Madas Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 pozdrowienia dla Bartka spotkanego w Swarzędzu przy Mc
drosdek Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Też mogę skoczyć jak będzie termin odpowiadał [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 20:41_________________________________________________ ja też byłem a B5 nie mam Soryy ale nie znam Was wszystkich dokładnie ;( Z tego co mi wiadomo ja mam jeszcze B6 :gwizdanie: nie ściemniaj bo Ty przyjechałeś tym wóżkiem na zakup co stał koło mnie i Bartka Tam było kilka wózków :gwizdanie: zazrosć przez Was przemawia i tyle To Ty szpanujesz bo każdy z nas przyjechał jednym samochodem, a ty żeby sie popisać trzema wózkami. Trza się umieć wozić :polew:
Młodzik Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Witam wszystkich Orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu czyszczą kierownice turbo dobrze i za sensowną kasę ? Niestety przy wyprzedzaniu łapię notlaufa a przy delikatnym przyspieszaniu auto mi poszarpuje w poznaniu na ulicy samotnej. za kompletną regeneracje biorą 700zł brutto i masz rok gwarancji. ale turbo musisz wymontować, lub jak nie potrafisz dać do mechanika niech wymontuje. z tego co się orientowałem to taniej nie znajdziesz.
Maxcudo Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A turbawki od Benzynki też robi? Bo czeka mnie wymiana/regeneracja, gdyż przy butowaniu oliwę przeciąga
Młodzik Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A turbawki od Benzynki też robi? Bo czeka mnie wymiana/regeneracja, gdyż przy butowaniu oliwę przeciąga a co za różnica czy benzyna czy diesel budowa i zasada działania jest taka sama
Maxcudo Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Zgadza się, ale byłem ostatnio w takim śmiesznym zakładzie, to robił tylko od Diesla Dlatego pytam
Młodzik Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Zgadza się, ale byłem ostatnio w takim śmiesznym zakładzie, to robił tylko od Diesla Dlatego pytam to już bym sie bał tam czego kolwiek zostawiać
Lele Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 to co chłopaki w niedziele znowu na KC Spocik?? Ja na 99% bede :>
Madas Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 ja w niedziele odpadam może w następną ?
Musashi Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Witam wszystkich Orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu czyszczą kierownice turbo dobrze i za sensowną kasę ? Niestety przy wyprzedzaniu łapię notlaufa a przy delikatnym przyspieszaniu auto mi poszarpuje przelec sie autostrada tak z 50 km z na 4rce z 3800 rpm.
Maxcudo Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 to co chłopaki w niedziele znowu na KC Spocik?? Ja na 99% bede :> Mi też pasuje, przynajmniej na ta chwile
Rekomendowane odpowiedzi