Maxcudo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 No właśnie Wolałbym rózgę, a później już tylko śnieg
Musashi Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 No właśnie Wolałbym rózgę, a później już tylko śnieg nie no sniegu troche jest ale w ogrodkach
drosdek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 albo na polu Musa - masz ten zestaw do wymontowania pompek ??
Musashi Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 albo na polu Musa - masz ten zestaw do wymontowania pompek ?? nie jeszcze, mam mlyn w pracy. jeszcze do kompletu monitor znow mi robi kawały
drosdek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 albo na polu Musa - masz ten zestaw do wymontowania pompek ?? nie jeszcze, mam mlyn w pracy. jeszcze do kompletu monitor znow mi robi kawały jakby co to służe pomocą w sprzedaży sprzętu a co do pompek... czy je potem trzeba jakoś regulować czy jak się ma sprzęt to można wymontować zamontować nową i wsio?
drosdek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 masz juz kupioną Drosdek pompkę ? no właśnie szukam... ale znalazłem firmę, która naprawia, ale trzeba już im wymontowaną dostarczyć
blind1 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 doberek [br] doberek. co tam, wpadniesz dzis ?
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Madas pamiętasz o poniedziałku? Karol - podeślesz mi numer do WST? (gdzieś zapodziałem). Kolega z pracy chce hamować swoją Superb...
marekbs Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witajcie panowie, Często siedzę w Poznaniu, rzadziej niż u siebie na Pomorzu, dlatego mam sprawę, muszę podpiąć się do komputera i usunąć błąd poduszek, przez najbliższy miesiąc nie będę miał dostępu do swojego sprzętu i do tego czasu będę miał aktywną kontrolkę. Da radę coś załatwić?
Maxcudo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dokładnie W nocy się obudziłem, kolo 3 i było pięknie biało, śnieg sypał jak nigdy tej zimy, myśle sobie, że może w końcu ta zima, budzę się i widzę tylko mokra chlapę ;(
drosdek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dokładnie W nocy się obudziłem, kolo 3 i było pięknie biało, śnieg sypał jak nigdy tej zimy, myśle sobie, że może w końcu ta zima, budzę się i widzę tylko mokra chlapę ;( mogleś sie nie budzić to byś cały czas miał śnieg
Maxcudo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Albo odpalić auto w nocy i pośmigać
variocustoms Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Pieknie bylo tak o 1.30 a rano
Rekomendowane odpowiedzi