Bart-S Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 w Jarocinie teraz trochę "cieplej" -11 i słoneczko mam prośbę, możecie polecić kogoś z Poznania kto zamontowałby koledze RNS-E w B7, jest zainteresowany moim autem, temat w Zakupie kontrolowanym: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=242648 dzięki Mogę się podjąć jak kolega zaopatrzy się w potrzebne części
benoos Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 dzięki Bartek i Musashi, jak przeczytałem wiadomość heresa, że dużo wołam jak za 2005 to mi ręce opadły
Musashi Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 dzięki Bartek i Musashi, jak przeczytałem wiadomość heresa, że dużo wołam jak za 2005 to mi ręce opadły mnie sie znudzilo wypowiadac na ten temat. wszyscy chcieliby kupowac super auta w okazyjnych cenach, oszukujac sie ze sa takie super. do tego psuja ceny wlascicielom samochodow w faktycznie dobrym stanie, ktorzy zaplacili za nie cene adekwatna do stanu. sami maja pozniej pretensje nie do siebie ze byli naiwni i dali sie oszukac, ale do producenta
Piechol Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zimno macie w tym Luboniu byłem niedawno w centrum to 9,5 pokazywało :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 no zimno zimno śniegu przydałoby się trochę
Piechol Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 no zimno zimno śniegu przydałoby się trochę myłem auto tydzień temu także mi pasuje że jest sucho, bo nadal jest w miarę czyste
Madas Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 nie no ja też lubię jak jest sucho ale trochę śniegu nie zaszkodziłoby przez chociaż tydzień
Musashi Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 nie no ja też lubię jak jest sucho ale trochę śniegu nie zaszkodziłoby przez chociaż tydzień no fajnie jak snieg jest, ale gdy lezy sobie w parkach, na trawnikach, lasach polach. mogly wlasnie w takie miejsca popadac
Adas Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 a Ja dzisiaj tzn w sumie już wczoraj odpalałem autko w Wawie o 7:30 w temp -19 jakoś poszło
Musashi Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 a Ja dzisiaj tzn w sumie już wczoraj odpalałem autko w Wawie o 7:30 w temp -19 jakoś poszło no ale to benzynka
Musashi Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 dobry. kurcze nie wiem o co biega, z temperaturami ale u mnie -12C tylko [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 13:42_________________________________________________ Robimy spot'a? dzisiaj nie moge. moze za tydzien?
Musashi Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Myślę, że dam rade za tydzień kurcze, moglby sie mroz juz skonczyc, auto musze zrobic
blind1 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 doberek z wieczorka , za tydzien to ja tez chetnie sie spotkam[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 20:12_________________________________________________ No chyba przed chłodnicę, żeby zimne powietrze nie dmuchało? Ew. można zasłonić połowę. No ale jeżeli termostat jest sprawny to nie powinien wogóle załączyć obwodu z chłodnicą?[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 14:07_________________________________________________ To zaleta benzyniaka Ja niestety muszę marznąć przy takiej pogodzie. Czy ja wiem?? Weź sprawdź czy wszystko gra u Ciebie, bo dziewczyna w Octavii z 2004r 1.9TDi 130KM miała 90*C szybciej niż ja przy tych samych mrozach i zawsze się zastanawiałem czemu u mnie tak szybko to nie jest Diesel ma wyższą sprawność i ma chyba jakąś specjalną dogrzewnicę. o ile traktor odpali w tych mrozach to npewne bedzie potrzebowal na dogrzanie troszke wiecej czasu niz benzynka[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 20:26_________________________________________________ teraz jest -16 w Swaju dzieki Bartasie ze wpadles, Fordus robi wrazenie, naprawde
Rekomendowane odpowiedzi