slo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 czisy już za 4zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Madas ustrzelony ok godz 12 przy Auchan w Komornikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Madas ustrzelony ok godz 12 przy Auchan w Komornikach bylo mu powietrze spuscic i nagrywac ---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:57 ---------- Pod Złotymi Łukami na Franowie a co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 W McDonald's spotkajmy się...:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Też prosiłbym o jakąś dokładniejszą informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Parking pod Mc Donald's na Franowie przy IKEA, OBI - wlot do Poznania od strony trasy katowickiej (Kórnik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 czisy już za 4zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 a nie 3.5zł?? U mnie w Baranowie wczoraj za czisa płaciłem 3.5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 no 3.5 albo 4. zdziercy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papuga Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Witam. jeśli będe mieć czas to chętnie podjade na spot w niedziele, co prawda mam A3 ale mam nadzieje ze mnie nie wyrzucicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 nie jesteśmy tacy źli, kolega Piechol też A3ką przujeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papuga Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 no 3.5 albo 4. zdziercy. Za łepka w podstawówce, były po 2 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 no to po robocie to dobrze spoko, przerobimy ci tylko napis a3 na a4 i bedzie git u kolegi Piechola, calkiem ladnie nam wyszlo no 3.5 albo 4. zdziercy. Za łepka w podstawówce, były po 2 zł toż, to jest dopiero inflacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 no to po robocieto dobrze spoko, przerobimy ci tylko napis a3 na a4 i bedzie git u kolegi Piechola, calkiem ladnie nam wyszlo Teraz trzeba się zabrać za Ford'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ja nie dam rady niestety.. Możemy wystartować z listą 1. CHRISMEN 2. Madas 3. Bart-S 4. Maxcudo 5. Fantastic 6. Vario 7. ? jak o 16-tej do mnie dopisz za tym kolesiem z wykrzyknikiem BTW - kto to jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 jak o 16-tej do mnie dopisz za tym kolesiem z wykrzyknikiem BTW - kto to jest ?? Nie znam luja Aktualna lista: 1. krauzik 2. Qbazulu 3. CHRISMEN 4. Madas 5. Bart-S 6. Maxcudo 7. Fantastic 8. Vario 9. elmartinez 10. drosdek 11. Papuga 12. ? Być może wpadną: - Musashi - slo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ladna lista się szykuje... Bart-S, myślałes może coś o tym moim FISie wskazującym 2000km bez względu na na poziom paliwa ? Może Musashi by coś wymyślił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ladna lista się szykuje...Bart-S, myślałes może coś o tym moim FISie wskazującym 2000km bez względu na na poziom paliwa ? Może Musashi by coś wymyślił ? Z taką usterką jeszcze się nie spotkałem - tym bardziej, że spalanie w pamięciach 1 i 2 pokazywane jest prawidłowo... Próbowałeś wywalić bezpiecznik zegarów na noc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ladna lista się szykuje...Bart-S, myślałes może coś o tym moim FISie wskazującym 2000km bez względu na na poziom paliwa ? Może Musashi by coś wymyślił ? Z taką usterką jeszcze się nie spotkałem - tym bardziej, że spalanie w pamięciach 1 i 2 pokazywane jest prawidłowo... Próbowałeś wywalić bezpiecznik zegarów na noc? Nie próbowałem.. jeżdżę tak od czasu ostatniego spotu.. Jak kliknę FIS na funkcje właśnie pokazywania zasięgu, pokazuje 2000km, jednak raz na jakiś czas pokażę prawdziwy "zasięg" czyli np zamiast 2000km wyświetli 120km lub jakąś wartość inną niż 2000km.. Musashi, może Ty wiesz o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi