Piechol Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 ja miałem kiedyś nie dokręconą lampkę i mi zaśniedziały styki, teraz już 3 lata spokój
dziadek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 o jaki aktualny temat - koleś w sharanie - przedwczoraj miał ten sam problem i nie wiedzieliśmy o co chodzi a na fisie nie pisało która żarówka tylko ikonka wyskakiwała czasem - muszę mu szepnąć żeby rejestracyjne zobaczył
Qbazulu Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Piątek dzień wymiany rozrządu, oleju, filtrów, diagnoza łożyska alternatora ewentualnie rolki klimy i ich wymiana, kontrola wycieku płynu chłodniczego i naprawa czyli innym słowem telefon do 600 200 200
Banan Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 [/color] Zapomniałem się kiedyś zapytać - pod makro w środę przed Bożym Ciałem wyłapałem A4 B6 z ramkami klubowymi PZ 8.....S czy jakoś tak na alufelgach z B5 któż to? Jam Ci to Waść - o tak miało być! Nie skojarzyłbym nigdy - miałeś kiedyś inne felgi?
Bart-S Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 [/color] Zapomniałem się kiedyś zapytać - pod makro w środę przed Bożym Ciałem wyłapałem A4 B6 z ramkami klubowymi PZ 8.....S czy jakoś tak na alufelgach z B5 któż to? Jam Ci to Waść - o tak miało być! Nie skojarzyłbym nigdy - miałeś kiedyś inne felgi? Siema! Jutro odbieram części z ASO - wleć w czwartek pop/wieczór to sobie odbierzesz. Pozdro! Bart
blind1 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 doberczak ---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ---------- co tam Wojtasie, dzwoniles do Grzegorza?
Piechol Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 nie dzwoniłem Piotrek jeszcze... mam zajeb ostatnio... od poniedziałku urlop to zacznę myśleć...
blind1 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 nie dzwoniłem Piotrek jeszcze... mam zajeb ostatnio... od poniedziałku urlop to zacznę myśleć... to widze ze zaczynamy urlop w tym samym terminie , ja mam zajecie na urlop, musze doprrowadzic do normalnosci moje audi i wystawic je ---------- Post dopisany at 08:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:22 ---------- uciekam, milego dnia
Pepin Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 dl agadżeciarzy i ne tylko http://www.audipoznan.pl/download/akcja_lato_2012.pdf
Banan Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 [/color] Zapomniałem się kiedyś zapytać - pod makro w środę przed Bożym Ciałem wyłapałem A4 B6 z ramkami klubowymi PZ 8.....S czy jakoś tak na alufelgach z B5 któż to? Jam Ci to Waść - o tak miało być! Nie skojarzyłbym nigdy - miałeś kiedyś inne felgi? Siema! Jutro odbieram części z ASO - wleć w czwartek pop/wieczór to sobie odbierzesz. Pozdro! Bart Napisz na PW ile mam $$$ przygotować
dziadek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 dl agadżeciarzy i ne tylkohttp://www.audipoznan.pl/download/akcja_lato_2012.pdf ciekawe to to
variocustoms Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 żabcia podobno obalamy flaszkę w przyszłym tygodniu
CHRISMEN Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 [/color] Zapomniałem się kiedyś zapytać - pod makro w środę przed Bożym Ciałem wyłapałem A4 B6 z ramkami klubowymi PZ 8.....S czy jakoś tak na alufelgach z B5 któż to? Jam Ci to Waść - o tak miało być! Nie skojarzyłbym nigdy - miałeś kiedyś inne felgi? 16" na lato sobie zorganizowałem
blind1 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 żabcia podobno obalamy flaszkę w przyszłym tygodniu :shock3: :shock3::shock3: ---------- Post dopisany at 08:07 ---------- Poprzedni post napisany at 08:06 ---------- doberczak
Qbazulu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Cześć z rana, a kogo widziałem dziś rano z ramkami klubowymi na Mieszka I o początkowych PGS..... i szalikiem na szybie "kolejorza"
Rekomendowane odpowiedzi