Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jest git Adaś to teraz jak w pingla grasz?
czasem odbijam ale nie nadwyrężam się
  • Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja myślę że po twoim urlopie bym Ci podstawił, miejmy nadzieję że będzie ładna pogoda, chyba że teraz na weekend?? to mi napisz albo zadz na tel bo śmigam za chwilę na niemcy:decayed:

Opublikowano
Cześć Wszystkim :hi:

DanielSen jak tam pociecha ?

pozdro

:hi: Tej zaparł się cholera i jeszcze nie chce wyjść a już 6dni po termnie :kwasny: teraz jestem stałym bywalcem pod szpitalem na Jarochowskiego.

Opublikowano

no to oby wyskoczył jak najszybciej - mój zanim się obejrzałem ma już 9 miesięcy :grin:

Opublikowano
A3 1.6 mogę zapytać czy jeszcze chce sprzedać

Madas, nie licząc Klaudii to u nas jest OK ze zdrowiem

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ----------

Lele żyjesz jeszcze? kiedy chcesz podstawić B5tkę do roboty bo nie wiem jak się z Bart-s'em na robienie Passata, będę miał teraz wolny warsztat/garaż to mogę robić od rana do nocy

Vario daj znać

Opublikowano

Qba A3 będzie do sprzedaży w ciągu 1-2 miesiąca, rocznik chyba 1999-2000, auto sprawdzone, zapierdziela całkiem całkiem

Opublikowano

Witam. Kogo jest a4 b7 srebrna, lekka gleba, rejestracja KMY końcówka L4 ? :)

Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano

Vario czekam na meldunek o sprzedaży i gotów na ogledziny

Opublikowano
:bry:wszystkim,wczoraj wieczorem zawiozłem żonkę do szpitala (św.rodziny) i czekamy z niecierpliwością na bobasa.

i ?

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

cześć chłopaki :hi:

ja tam lubie traktory :grin:

a ja mam prawko na traktor ... :P

Opublikowano

Tak jest dziś o godzinie 14.30 chłopiec 4080gr 57cm tak bardzo przez nas oczekiwany Jeremiasz Marcel,mam dla kogo żyć i dla kogo przekazać auto.Pozdrawiam wszystkich!!!

Opublikowano

gratulacje :)

Opublikowano
Tak jest dziś o godzinie 14.30 chłopiec 4080gr 57cm tak bardzo przez nas oczekiwany Jeremiasz Marcel,mam dla kogo żyć i dla kogo przekazać auto.Pozdrawiam wszystkich!!!

Gratulacje Chłopie:thumbup1:, czekamy na pępkowe Tatusiu :drinks: Zdrowie Bąbla i Wasze :hi:

Opublikowano

Dzięki wszystkim,a pępkowe to chyba u Bartasa na zlociku :wink:

Opublikowano

wielkie gratulacje młodego daniel_sen4

Opublikowano

ogromne gratulacje

Opublikowano
:thankyou2:
Opublikowano
:thumbup1: gratulacje!