tyc_jan Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Witka Wszystkim dziękuję za miłego niedzielnego spota we Wrześni, szkoda że nie mogłem do Bartasa podskoczyć z Wami, ale nadrobię następnym raze , troche późno, ale niestety praca, praca,praca ..........
riddick74 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 :hi:Poszukuje firmy w Poznaniu ktora oklei auto folia carbon, chcę okleić tunel srodkowy pod podłokietnik.
variocustoms Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Jest jedna firma ale muszę poszukać na FB, na tele trochę ciężko, może jutro dam radę Sent from my Variophone
Arkadiush Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 :hi:Poszukuje firmy w Poznaniu ktora oklei auto folia carbon, chcę okleić tunel srodkowy pod podłokietnik. ja mam namiary do ziomka który się tym zajmuje ---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:05 ---------- :hi:
Wajsik86 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 :hi:Poszukuje firmy w Poznaniu ktora oklei auto folia carbon, chcę okleić tunel srodkowy pod podłokietnik. uderz do hustlaonline on okleja i robi to carbonem 3d który jest do niego podobny bo ost u ziomka widziałem pseudo carbon na tunelu który nawet podobny do niego nie był a jak powiedział ze zapłacił 400zł to mi sie śmiać chciało:decayed:
riddick74 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 kawałek okleic ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting trzeba zasłonić te dziurki
Wajsik86 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 ja mam to samo w uchwycie na kubku telefon był przykręcony,nie lepiej to zakleić poxipolem i całość czarną strukturą?
Arkadiush Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 :hi:Patrząc na otomoto znalazłem coś takiego Oferta - Audi A4 - POLECAM TUNINGOWANE - DZIKIE AUDI W PIĘKNYM KOLORZE. ALU FELGI -17 Z NOWYMI OPONAMI-SZEROKOŚĆ OPONY Z PRZODU 215 A Z TYŁU 235 ,KL co sądzicie Panie/Panowie?
Arkadiush Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 apokalipsa :facepalm: tuning na maxa :facepalm::facepalm::facepalm: ---------- Post dopisany at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany at 18:12 ---------- Oferta - Audi A4 - Sprzedam zadbanego avanta !!! Szkoda mi się go pozbywać, ale szukam nowszego modelu. Pierwotnie chciałem przekazać auto znajomy kolejny delikwent światła masakra :facepalm::facepalm:
Wajsik86 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 to czerwone widziałem z daleka myślałem,że zmiana świateł pomoże ale widze ze błotniki już zniszczył nie wzpominając o zderzakach:grin:
Arkadiush Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 to czerwone widziałem z daleka myślałem,że zmiana świateł pomoże ale widze ze błotniki już zniszczył nie wzpominając o zderzakach:grin: tak oszpecić audi masakra :facepalm:
marekbs Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 co sądzicie Panie/Panowie? Tam jest gałka skrzyni z puszki po redbullu? Czy jadąc z Poznania do Warszawy przez Łódź (muszę tam odstawić ludzi) da się chociaż fragmentami A2 bez opłat przejechać? Przede wszystkim z Łodzi do Warszawy?
Arkadiush Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 co sądzicie Panie/Panowie? Tam jest gałka skrzyni z puszki po redbullu? Czy jadąc z Poznania do Warszawy przez Łódź (muszę tam odstawić ludzi) da się chociaż fragmentami A2 bez opłat przejechać? Przede wszystkim z Łodzi do Warszawy? wydaje mi się że jest km 10 gr za 1km bo od strykowa/konina za bramki się płaci 14 zł za jedną :facepalm:
Bart-S Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Jechałem w ubiegłym miesiącu do Warszawy i od Strykowa do samej stolicy nie płaciłem nic...
Pepin Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 :hi:Poszukuje firmy w Poznaniu ktora oklei auto folia carbon, chcę okleić tunel srodkowy pod podłokietnik. Profesjonalne Oklejanie Pojazdów Stylowa TeTetka była przez nich oklejona ... tu gdzieś będzie https://www.facebook.com/pages/Stylepoznan/122095511162388?sk=photos_stream a fakt teraz widzę że Vario pisał o Hustli .. też można zapytać ...
variocustoms Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Pepin, nie pisałem o Hustla ale miałem na myśli tą firmę którą teraz wstawiłeś a ja nie mogłem jej znaleźć, za duży ruch na FB mam ---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ---------- poperzy.pl | Facebook Profesjonalne Oklejanie Pojazdów w końcu ich wynorałem
Rekomendowane odpowiedzi