Maxcudo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 jak ja kocham moją rodzinę pod względem zmiany planów niedzielnych.... jak się zjawię, to kolo 16:30-17... jeżeli w ogóle dam rade..
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Pany ma ktoś na zbyciu jedną czarną ramkę klubową? Pilnie bym potrzebował
Lele Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Pany ma ktoś na zbyciu jedną czarną ramkę klubową? Pilnie bym potrzebował Ja mam gdzieś to wezme dzisiaj na spot, to może ktoś Ci podrzuci do PWR:decayed: BTW Vario Ty sie czasem nie wybierasz?? Bart-S możesz wziąć te dekielki?? Ja wezmę felgi o ile bagaja otworze, bo na mrozach ostatnio coś sie zacina:wink:
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Pany ma ktoś na zbyciu jedną czarną ramkę klubową? Pilnie bym potrzebował Ja mam gdzieś to wezme dzisiaj na spot, to może ktoś Ci podrzuci do PWR:decayed: BTW Vario Ty sie czasem nie wybierasz?? Bart-S możesz wziąć te dekielki?? Ja wezmę felgi o ile bagaja otworze, bo na mrozach ostatnio coś sie zacina:wink: no jakbyś wziął byłbym wdzięczny
winczako Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 jak wytrzewieje to:1) Piechol 2) Bart-S 3) Pepin? 4) Baartas 5) Maxcudo 6) Winczako tylko żeby aku Ci nie siadł Winczako:wink:
variocustoms Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Lele na spota nie jadę niestety ;/ Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 jak wytrzewieje to:1) Piechol 2) Bart-S 3) Pepin? 4) Baartas 5) Maxcudo 6) Winczako tylko żeby aku Ci nie siadł Winczako:wink: podładowałeś już go? Ciebie to z daleka słychać
Madbar Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 1) Piechol 2) Bart-S 3) Pepin? 4) Baartas 5) Maxcudo 6) Winczako 7) Madbar - Prośba do Gwerty'ego i Pepina, jak byście się pojawiali, to możecie mieć dla mnie fanty( kalendarz:slina: i mapki :slina:), plissss? Gwerty, jak Maxcudo przyjeżdża później, albo wcale to ja mogę Cię zgarnąć, daj tylko znać skąd i daj nr tel na priv. Mój właśnie do Ciebie idzie...
Maxcudo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dzięki za spota Udało mi się pokazać
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ja właśnie wjechałem do domu - niestety wyjechaliśmy później niż chciałem. Mam nadzieję, że spot się udał
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ja właśnie wjechałem do domu - niestety wyjechaliśmy później niż chciałem. Mam nadzieję, że spot się udał To jutro jakbyś był w Pz to byłbym wdzięczny za odebranie jak nie sprawi Ci to problemu
Piechol Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 spot był krótki, ale owocny (dla mnie przynajmniej )
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ja właśnie wjechałem do domu - niestety wyjechaliśmy później niż chciałem. Mam nadzieję, że spot się udał To jutro jakbyś był w Pz to byłbym wdzięczny za odebranie jak nie sprawi Ci to problemu Jutro po pracy podskoczę do Vario - teraz tylko zgrać się z Lele (Lechu podrzuciłbyś ramki do VC?) slo - mam MCE dla Ciebie
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ja właśnie wjechałem do domu - niestety wyjechaliśmy później niż chciałem. Mam nadzieję, że spot się udał To jutro jakbyś był w Pz to byłbym wdzięczny za odebranie jak nie sprawi Ci to problemu Jutro po pracy podskoczę do Vario - teraz tylko zgrać się z Lele (Lechu podrzuciłbyś ramki do VC?) slo - mam MCE dla Ciebie http://www.a4-klub.pl/manuale-www/Bart-s/MCE/MCEF.JPG pisałem z Maxcudo to niby tam jest ramka ale pewny nie jestem:facepalm:
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 dzięki Bartek, kiedy mam wpaść ? Może jutro jak wrócę od Vario?
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 może być. jak by stara dwójka była czarna to pyknęlibyśmy w końcu te logi..
Rekomendowane odpowiedzi