niestandardowy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wojtas, demcar w czerwonaku? kiedy zostawiasz auto?
WIŚNIA Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 jadę jutro do Łowęcina,(niby na 1 dzień ale w to nie wierze) i mam pytanie brać po drodze jakieś Bułgarki? czy na miejscu jakieś znajde ?
DaDiva Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam, jest moze ktos chetny kto by z nudow pomogl ogarnac podlaczenie liftowej konsoli i klimatronika w B5 przed liftem ? slabo sie na tym znam, niby sa tutoriale na forum itd ale jakos boje sie do tego podejsc. jakoś na początku lipca moge pomóc. no wlasnie w tym problem ze auto stoi w czesciach, bo zmieniam caly srodek a od poniedzialku wjezdza dzwig na budowe no i do tego czasu musze ogarnac wszystko i wyjechac ;p mechanicznie to spoko bez problemu tylko sruby poskrecac. masz do przycisków kupione isostaty? no wlasnie nie mam, ale na forum jest tutem jak bez isostatow podlaczyc to. w sumie klimatronik pasuje wszystko, tylko podswietlenia nie ma no i grzanie szyby brakuje. najbardziej chodzi o te przyciski.
variocustoms Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 w Łowęcinie nawet starej babci nie uświadczysz https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MsqjvJ6yWjI zapraszam
slo Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Vario jak będę miał chwilę to wlece do przybrodzina, mam żabi skok
Pepin Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Mały spocik z Piecholem, a później przypadkim spotkany Krótki z FZxxxxxx i jego B6
Piechol Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 a ja po basenie i znów mokry w mieszkaniu...
slo Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 SLO kupiłem ten filterek bdb jaka średnica ? 58 ?
benoos Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 o co chodzi w tym zlocie w Przybrodzinie? zbierają zgłoszenia aut, a każdy może przyjechać? ja mam działkę po drugiej stronie jeziora, więc może podjadę z ciekawości
variocustoms Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 benoos zgłoszone auta mają inne przywileje a zwiedzający inne SLO tak, 58mm, 8 warstw, z regulacją, wersja slim, bedę testował jaki da efekt
Bart-S Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ostatnio jak z działki leciałem (9 czerwca) to w okolicach Giewartowa kolumnę mijałem - wszystkie auta z VAG, głównie starsze (90'+) na ładnych obręczach z widocznym naciągiem. To Ci sami?
slo Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Bartek jeździsz na działkę przez Giewko ? I nawet na faje nie wpadłeś ---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ---------- może lecieli z olschool suicide party w Mrówkach ? Kiedy to było ?
Bart-S Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Bartek jeździsz na działkę przez Giewko ? I nawet na faje nie wpadłeś Leciałem się pakować. Ale luz - będę miał na uwadze... Teraz tylko tamtędy da się dojechać do Adamowa. Trasa Powidz - rozjazd Mogilno/Słupca jest tak rozjechana, że nawet rowerem nie da się tam przejechać. Dziury jak by czołg tam za***rdalał... No i w najbliższych latach na pewno nic tam nie zrobią. A szkoda - Witkowo---> Powidz, teraz super zrobione a dalej masakra. ---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ---------- może lecieli z olschool suicide party w Mrówkach ? Kiedy to było ? Późne popołudnie, niedziela 9 czerwca...
Rekomendowane odpowiedzi