wojthass Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Siema:hi: Dzisiaj odbieram furę od chłopaków z Dem Car:decayed: I myśle troszkę polatać po Poznaniu jak ktoś ma ochotę i czas na mini spot to można coś wykombinować Polecacie jakiś sklep outletowy, z ciekawymi rzeczami, oprócz fashion w Luboniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Wojtek teraz jest okres przecen i wyprzedaży, także wjedź do M1 na Maltę i na bank coś ciekawego znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 mi forum od wczoraj tez zrobiło swap i zamiast 3.0 tdi mam 3.2 V6 może to jakis admin albo moderator ogarnie? bo w ustawieniach mam zaznaczone poprawnie 3.0 TDI a wyświetla co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 mi forum od wczoraj tez zrobiło swap i zamiast 3.0 tdi mam 3.2 V6 może to jakis admin albo moderator ogarnie? bo w ustawieniach mam zaznaczone poprawnie 3.0 TDI a wyświetla co innego nowy silnik dostałeś od forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 to już mogli zapodać V10 z RS-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 to już mogli zapodać V10 z RS-a zgłoś się po odbiór nowego silnika w siedzibie Audi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 mi także pojemność zwiększyli:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 mi także pojemność zwiększyli:grin: idź odbierz nowy silnik :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Mała ankieta... Który lakier Wam się bardziej podoba: - niebieski Sprint - czerwony Misano - szary Daytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Niebieski i czerwony Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Niebieski i czerwony Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Sprecyzuj swój wybór przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 1. Niebieski 2. Czerwony 3. Szary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 czarny :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Bart-s napisałem w kolejności, najbardziej niebieski potem czerwony, grafit odpada, czarny to kiszka z wiadomych względów Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Vario Customs - detailing - kosmetyki samochodowe - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi