Gwerty Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 witam . jestesmy juz w poznaniu cali i zdrowi bieszczady przywitały nas deszczem potem było już lepiej.
variocustoms Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 nie chce się wierzyć, że to przeżyli
Maxcudo Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 witam . jestesmy juz w poznaniu cali i zdrowi bieszczady przywitały nas deszczem potem było już lepiej. Elegancko!
niestandardowy Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 witam . jestesmy juz w poznaniu cali i zdrowi bieszczady przywitały nas deszczem potem było już lepiej. :ok2:
wojthass Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Ale rzeźnia..... Od nawrotu było widać że nie ogarnia tego potwora... Dobrze że wszyscy żyją .
mateusz16 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Witam wszystkich, mam problem z moim audi A4 B6 2003 rok, cieknie maglownica po prawej stronie przy drążku kierowniczym. Moje pytanie brzmi czy mam kupić używkę, regenerowaną czy może nową maglownice? Może ktoś ma namiary na jakąś używkę w naszych rejonach? Co byście mi doradzili?
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 czesc Bartek, masz chwile? Pw... Zaraz odczytam, mam tu nawałnicę...
niestandardowy Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 no tak podejrzewam ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Tomasz, SLO wlasnie Ci robote zalatwilem, wlasciwie Bartas
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 no tak podejrzewam ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Tomasz, SLO wlasnie Ci robote zalatwilem, wlasciwie Bartas Przestań, on już powiedział, że nie będzie grał na tamburynie...
Pepin Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 czesc Bartek, masz chwile? Pw... Zaraz odczytam, mam tu nawałnicę... klimę dopiero opowiedziałem ...
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 czesc Bartek, masz chwile? Pw... Zaraz odczytam, mam tu nawałnicę... klimę dopiero opowiedziałem ... Ważne, że opowiedziałeś
Pepin Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 ostatnią flaszkę otworzyłem .. chyba ktoś mi jeszcze jakąś wisi .. Slo - wynieś coś z najbliższego wesela ;P ---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- o Karol, Ty w Poznaniu juz? od wczoraj ... nawet auto umyłem właśnie .. w sumie to opłukałem i szukam opon, wymienię pozostałe a te może jeszcze kto kupi kiedyś za 20PLN sprzedałem 2sztuki czegoś na czym ja już nie chciałem jeździć ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- W środę idziemy na Szybcy i wściekli do Plazy - ktoś chętny ?
niestandardowy Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 no to jutro pod wieczor sie u Ciebie zjawie jak mozna ... z piwkiem w rece jakies specjalne zyczenie co do piwa?
Arkadiush Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 no tak podejrzewam ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Tomasz, SLO wlasnie Ci robote zalatwilem, wlasciwie Bartas Przestań, on już powiedział, że nie będzie grał na tamburynie... +1:polew:
Rekomendowane odpowiedzi