ciszek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ----------WESOŁYCH ŚWIĄT------------ KLUBOWICZE......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 denaturat ... po tym z oczu bedzie patrzec jak z ksenow ooooo panie a taki pałer że nie wypowiem sie i w żyłach krew zmienia sie w podtlenek azotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 i po swietach.... Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 hajka. za 2h wyruszam do WLKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 super. tzn widzimy sie na spocie w kwietniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 a może i wcześniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 no to git, czyzby jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 jutro się okaże :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 :th: a jak dyngus? tam gdzie bylem snieg walil jak wsciekly :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 to dyngusa miałeś od samego szefa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 hehe ... witka Panowie ... a ja właśnie walę po świętach spod W-wy .. do POZ ... tylko na 3 dni ale zawsze pozdro po-świąteczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brozas_PTP Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 mi osobiscie passuje sobota bo mam pare spraw do ogarniecia w poznaniu to wpadlbym chetnie ,poza tym zostaje niedziela na odmulenie ie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 no to sytuacja sie powoli klaruje ze spotem - małymi już kroczkami dochodzimy do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A co myślicie o tej Majówce w Gołuchowie?? 1-3/4 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 zapomniałem , że ankieta końca dobiegła!!!! więc spot jest w sobotę 5.04.2008 godz. do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A mam pytanko.W ktorym miejscu w Poznaniu jest ten Spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 zobaczymy jaka będzie pogoda... :gwizdanie: , sledź temat wszystko będzie napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 na 99% odpadam z sobotniego spota - dam znać jak będę mógł przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A mam do Ciebie Iverson takie pytanko.Sorki ze tu o tym pisze ale niewiem co mam z tym zrobic i moze Ty mi pomozesz:Mam taki problem a mianowicie przy otwieraniu i zamykaniu samochodu pompka centralnego bardzo dlugo chodzi oraz nie otwiera klapy bagaznika.Podejrzewam ze jest gdzies nieszczelny uklad centralnego tylko nie bardzo wiem jak temu zaradzic.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 już Ci pw wysłałem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi