niestandardowy Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 :hi:Panowie... ale mam zakwasy nog ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 :hi:Panowie...ale mam zakwasy nog ... jak lampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 zalozone ale jeszcze elektryki nie skonczylismy. zabraklo 2h czasu i ... cyny ale sa na "krotko" podlaczone bez samopoziomu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 :hi:Panowie...ale mam zakwasy nog ... Najbardziej mnie intrygują te kilometry kabli na drugim planie. To wszystko wyciagnięte/zamontowane z Twojego? A zielone w baniaczku pod płotem to plyn od wspomagania?? Wymieniałes przy okazji, czy zbiornik z rurkami zawadzał i wymontowaliście?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (nie)standartowe popołudnie u Bartka http://s24.postimg.org/j9jn2wa2p/2013_10_06_16_28_03.jpg a Mistrz 1 plany to Twój syn Michał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 nie to plyn do spryskiwaczy bo zbiorniczek bylo trzeba zdemontowac, a z kablami nie bylo az tak zle bo to zakupiona ori wiazka pod xenon do b7. czesc tej wiazki wykorzystalismy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 zalozone ale jeszcze elektryki nie skonczylismy. zabraklo 2h czasu i ... cyny ale sa na "krotko" podlaczone bez samopoziomu ... czyli efektu nie pokażesz nam ? mogłeś dzwonić cyne miałem :grin:ale nie miałem jak przywieź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 [h=5]Jeszcze zlotowo VW GOLF MK6 GTI | STYLE’D 2013BLOG VENOM24[/h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 zalozone ale jeszcze elektryki nie skonczylismy. zabraklo 2h czasu i ... cyny ale sa na "krotko" podlaczone bez samopoziomu ... czyli efektu nie pokażesz nam ? mogłeś dzwonić cyne miałem :grin:ale nie miałem jak przywieź zaraz bedzie tak na szybko ,oczywiscie spod garazu i wieczorem wrzuce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (nie)standartowe popołudnie u Bartka http://s24.postimg.org/j9jn2wa2p/2013_10_06_16_28_03.jpg a Mistrz 1 plany to Twój syn Michał ? Jeszcze chwila i został by u Bartka , tak mu Gośka podpasiła , nie chciał do domu wracać Nic o braku cyny nie mówili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Pany pilnie potrzebny do kupna zbiorniczek do płynu wyrównawczego (chłodniczego) jak co to prosze o cynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (nie)standartowe popołudnie u Bartka http://s24.postimg.org/j9jn2wa2p/2013_10_06_16_28_03.jpg a Mistrz 1 plany to Twój syn Michał ? Jeszcze chwila i został by u Bartka , tak mu Gośka podpasiła , nie chciał do domu wracać Nic o braku cyny nie mówili No ok ok no to dobrze:wink: ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ---------- Pany pilnie potrzebny do kupna zbiorniczek do płynu wyrównawczego (chłodniczego) jak co to prosze o cynka dam cynka:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Co tydzien macie u siebie zloty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 różnie a co chcesz wpaść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 A wpadlbym Mam nie wpadac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 jak dla mnie możesz wpadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Bry Marcin - trójnik znalazłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 no jak Ty bedziesz to sie wszyscy na spota zlecą :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi