qtper Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja planuję się zjawić, pierwszy raz :th: auto jest trzeba pokazać liczę po cichu, że ktoś mi język zmieni w FIS na anglika :gwizdanie: pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja planuję się zjawić, pierwszy raz :th: auto jest trzeba pokazać liczę po cichu, że ktoś mi język zmieni w FIS na anglika :gwizdanie: pozdro dla wszystkich język z DE na EN robi się tak banalnie ze sam sobie to zrobisz ... oczywiście jak masz laptopa i VAG'a poszukaj na forum ... akurat "ta zmiana" to banał jakich mało w VAG-COM powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Wiem widziałem już, ale VAG-a jeszczy ni ma ;( ale na pewno niedługo będzie :th: narazie spłukany z kasy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Wiem widziałem już, ale VAG-a jeszczy ni ma ;( ale na pewno niedługo będzie :th: narazie spłukany z kasy :gwizdanie: nie penkaj ... Musashi ma VAG'a więc na spocie ... wal do niego mam racje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 pewnie ... :notworthy:kramer i kiedy znów zawitasz w kraju???[br]Dopisany: 31 Marzec 2008, 23:49 _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Wiem widziałem już, ale VAG-a jeszczy ni ma ;( ale na pewno niedługo będzie :th: narazie spłukany z kasy :gwizdanie: nie penkaj ... Musashi ma VAG'a więc na spocie ... wal do niego mam racje ? :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2008, 00:01 _________________________________________________głosowanie zakończone Najbliższy spot odbędzie się w sobotę 5.04.2008 o godz 16oo miejsce określimy w czwartek w zależności od prognoz pogodowych na sobotę robię listę kogo wpisac ? 1. Musashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 2.valdi844 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 pewnie ... :notworthy:kramer i kiedy znów zawitasz w kraju???[br]Dopisany: 31 Marzec 2008, 23:49 _________________________________________________ uuuuu ... moze jakos w kwietniu ... nie wiem jeszcze but definitely I will Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jeśli w pracy nie wymyślą soboty chyba nie ....... ok 3.qtper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 koledzy, przy tworzeniu listy proponuję żeby każdy wklejał listę już zapisanych i dopisywał swój nick na końcu, lista będzie zawsze widoczna czyli 1. Musashi 2. valdi844 3. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 1. Musachi 2. valdi844 3. ciszek.......... 4.........? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 mam kurs na na ślub !!!!!! fura piękna, driver też to interes sie kręci !!! nie wiem na którą dobije do poznania może na 18:00 1. Musachi 2. valdi844 3. ciszek 4.fan_audi 5............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 mala korekta qtper sie zgubil po drodze. petr a ty gdzie? nie widze ciebie na liscie 1. Musachi 2. valdi844 3. qtper 4. ciszek 5. fan_audi 6 ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 mnie niestety nie będzie - praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gariusz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 To może głupie pytanie ale gdzie ma być ten spot? 5 kwietnia...... Bo jak poczytałem to różnie bywało a ja jeszcze prezentuję zieleń w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 To może głupie pytanie ale gdzie ma być ten spot? 5 kwietnia...... Bo jak poczytałem to różnie bywało a ja jeszcze prezentuję zieleń w temacie. miejsce zalezy od pogody. jezeli bedzie padac to tak jak ostatnio king-cross. jezeli bedzie ladnie... ciagle szukamy fajnego miejsca z czytelnym dojazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 To może głupie pytanie ale gdzie ma być ten spot? 5 kwietnia...... Bo jak poczytałem to różnie bywało a ja jeszcze prezentuję zieleń w temacie. Gariusz a wystarczyło przeczytać 2 ostatnie strony i wiedziałbyś wszycho bez niepotrzebnego molestowania klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Mozecie mnie z AGE dopisac (o ile nie bedzie rodzila ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Namawiam kuzyna na spota :th: może się dopisze do listy [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2008, 21:15 _________________________________________________Musashi jak mogę się poprosić to weź przyrząd do grubości lakieru :> albo nie bież... albo weź... ma nadzieję, że się nie zdziwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 1. Musachi 2. valdi844 3. qtper 4. ciszek 5. fan_audi 6 basen 7. Age + 1 8. ....... poniewaz sobota zapowiada sie pochmurno i raczej chlodno proponuje spotkac sie ponownie w parking King Cross. częśc niebieska - okolice sektora 5 a 6 ( numery są na filarach) przy scianie zewnetrznej z oknami piewsi rezerwuja maksymalna przestrzen, parkuja bokiem i jak sie da[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2008, 21:27 _________________________________________________ [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2008, 21:15 _________________________________________________Musashi jak mogę się poprosić to weź przyrząd do grubości lakieru :> albo nie bież... albo weź... ma nadzieję, że się nie zdziwię nie ma sprawy bede mial cale oprzyrzadowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi