slo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 dzięki Pepin. Macie pomysł na co to przykleić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 zaczynam się rozglądać nad częściami do rozrządu, jest ktoś na forum do kogo warto uderzyć w tym temacie? jak chcesz to ustal sobie z incercarsu co chcesz (producent, model etc) to sprawdzę Ci ceny dla porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Karol, to masz to ogrzewanie czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 dzięki Pepin. Macie pomysł na co to przykleić? ja swój na pokrywie silnika kleiłem jakimś klejem, którego akurat kumpel używa do klejenia czegoś w sprzęgłach i okładzinach hamulcowych wg ETKI nie ma żadnego kleju przy znaczkach ... btw .. ten znaczek w chromie kosztuje 10.5 GBP czyli ok 50PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 mam znaczek ale bez przylepca z tyłu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Karol, to masz to ogrzewanie czy nie? no ogrzewanie już od tygodnia , jak wymieniłem silniczek od klapki .. teraz nawet dmuchawa jest OK lusterko z IC też daje już rade - czyli zastał fotel, myślę, że jakoś ogarne .. wyciągnę go z kabiny - podobno 4ry śrubki - i zobaczę kabelki najwyżej do Bart-sa będę jechał żeby poskładać fotel/tapicerkę ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- mam znaczek ale bez przylepca z tyłu.. Slo, jaki koń jest każdy widzi .. to po co to kleić .. zostaw i zobacz jak jest bez , zawsze możesz przykleić późnej jak chcesz to mam 3.0TDI w szufladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 bez chyba bedzie kijowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 znaczek musi byc . Karol, a po co wyciagasz fotel? wymieniasz mate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 znaczek musi byc . Karol, a po co wyciagasz fotel? wymieniasz mate? siedzisko nie grzeje - muszę sprawdzić kabelki zanim kupię matę Gadałem z Siemianiem i u niego się kabelek przerwał łączeniu siedzisko/oparcie i wytopiło gąbkę mata była ok ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- poszukuję malej przyczepki do auta .. pożyczyć , na 2 tygodnie pod koniec maja - teść jedzie na ryby może jakiś deal ... żeby każdy był zadowolony ? ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- slo, niektórzy już rezają quattro w B8 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/q73/1555398_10151904306218663_772758930_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 kto to? wrc? ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- sam sobie odpowiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaguś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 kto to? wrc?---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- sam sobie odpowiem... Witam napewno w grzecha w garazu Panowie szukam oryginalnej płytki do bns nawigacyjnej nie musi byc z nowymi mapami potrzebuje do sprawdzenie i żeby leżała na stanie Marcin auto już na ogłoszeniach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 nie jeszcze, nie bylo czasu , moze jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaguś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ciężka pogoda na fajną sesje zdjęciową a wiadomo zdjęcia to połowe sukcesu sprzedaży już wiesz co kupisz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 ze jest po prostu piękny i chciałem się podzielić z Wami tym pięknym obrazkiem tyle. To zamiar Ci się udał w pełni. Aż mi ślina cieknie... ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- dzięki Pepin. Macie pomysł na co to przykleić? Normalnie jest taka cieniutka warstwa pianki samoprzylepnej i dlatego ten towar ma datę przydatności do spożycia:decayed:. Jak kupowałem na boxa, to kosztował 49 PLN-ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 slo znaczki klejone są na taśmę dwustronną 3m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 czyli zastał fotel, myślę, że jakoś ogarne .. wyciągnę go z kabiny - podobno 4ry śrubki - i zobaczę kabelki najwyżej do Bart-sa będę jechał żeby poskładać fotel/tapicerkę Pepin, jakby co to mój garaż stoi otworem... Przynajmniej nie będzie wiało i padało na łeb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 od jutra luz na drogach .. 2 tygodnie ferii będzie ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- dzięki Madbar, może skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 kto to? wrc? Nie inaczej. Włąsnie wrc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 slo znaczki klejone są na taśmę dwustronną 3m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyc_jan Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi