Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Ja mam ledy od Tomika. Ale barwe 4500k. Wiec slucham Tomasz :)

Tycjan... po poludniu zadzwonię ;)

---------- Post dopisany at 06:45 ---------- Poprzedni post napisany at 06:00 ----------

Zapomnialem ze te ledy ma jeszcze zonka w polo :) brat w b6, kuzyn w lagunie, koles w leonie ... to slo uwazaj bo to produkt narkotyczny :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ja mam 6000k i jestem zadowolony. Moge polecić poza tym dostajesz 2 lata gwarancji.

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

Pytanie jest jedno - czy one nie pizgają zbyt mocno ?

Opublikowano
:hi: zaczynam się rozglądać nad częściami do rozrządu, jest ktoś na forum do kogo warto uderzyć w tym temacie? :wink:
Opublikowano

tom77

---------- Post dopisany at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ----------

Panowie potrzebuje informację o położeniu znaczka :audi: na tylnej klapie avanta b6, bo nie wiem jak to nakleić

Opublikowano
:hi: zaczynam się rozglądać nad częściami do rozrządu, jest ktoś na forum do kogo warto uderzyć w tym temacie? :wink:

Szczerze Ci radzę. Kup oryginały w ASO za pośrednictwem Bart-Sa. Ja tak zrobiłem i nie żałuję. Komplet do AVFa był raptem o okolo stowe droższy niż od forumowych dostawców zamienniki.

Opublikowano

Szczerze Ci radzę. Kup oryginały w ASO za pośrednictwem Bart-Sa. Ja tak zrobiłem i nie żałuję. Komplet do AVFa był raptem o okolo stowe droższy niż od forumowych dostawców zamienniki.

ta opcja wchodzi w grę także jak najbadziej :thumbup1: Bart-S -> jak znajdziesz moment to wyceniłbys mi na PW full madafaka komplet rozrządu do BLSa? :notworthy:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

roosol... nastepnym razem bedzie strąbiony :)

Opublikowano

ta opcja wchodzi w grę także jak najbadziej :thumbup1: Bart-S -> jak znajdziesz moment to wyceniłbys mi na PW full madafaka komplet rozrządu do BLSa? :notworthy:

Też tak planowałem zrobić bo oddaje autko na rozrząd 17 lutego ale okazało się że mechanik ma ceny niższe na oryginały , więc wstawiam auto i się nie przejmuję czy na pewno dobrze wszystko kupię .

Swoją drogą to teraz w kwietniu będą 4 lata i 90 tyś km z forum i z Audi :-) ehh czas leci

Opublikowano

Też tak planowałem zrobić bo oddaje autko na rozrząd 17 lutego ale okazało się że mechanik ma ceny niższe na oryginały , więc wstawiam auto i się nie przejmuję czy na pewno dobrze wszystko kupię .

Swoją drogą to teraz w kwietniu będą 4 lata i 90 tyś km z forum i z Audi :-) ehh czas leci

U mnie w marcu będzie 5 lat i 130 tys i z jednym i z drugim. A rozrząd był drugi raz w mmoim posiadaniu.

Opublikowano

:whistling:

7541091658_afed12fd9d_h.jpg

Opublikowano

ze jest po prostu piękny i chciałem się podzielić z Wami tym pięknym obrazkiem :) tyle.

Opublikowano

Siemka wszystkim.

Opublikowano

slo widze ze spac nie mozesz :) tak sobie wyrezasz? :decayed:

Opublikowano

Marcin widziałem Cię w lusterku najpierw bo zbyt podejrzanie coś ta audica lawirowała:grin:

pochwal się co kupujesz:decayed:

Opublikowano
slo widze ze spac nie mozesz :) tak sobie wyrezasz? :decayed:

a tak na razie się ś-linię :)

Opublikowano
tom77

---------- Post dopisany at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ----------

Panowie potrzebuje informację o położeniu znaczka :audi: na tylnej klapie avanta b6, bo nie wiem jak to nakleić

a po co ten znaczek, brud tylko się zbiera :)

@niestandardowy, wygląda, że wentylator jest OK

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ----------

Wg ELSY , Slo w B7 znaczek OOOO ma być na środku i 28 mm ponad tą linią załamania nad tablicą ...