Maciej 6001 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Labiel i jak stacyjka ogarnieta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Labiel i jak stacyjka ogarnieta . Jeszcze nie. Na razie się męczę. Za drogo krzyczą sobie za naprawę więc jakoś przemęczę się i w weekend zrobię to w chacie. Wleci moja stara kolumna ze starą stacyjką, albo przełożę samą stacyjkę jeśli będzie pasowała do poliftowej kolumny bo wolałbym ją zostawić ze względu na regulację w dwóch płaszczyznach a nie w jednak jak w przedliftowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 SLO przemyślałeś temat z podstawieniem auta w tym tygodniu? później do końca lutego mam terminy zarezerwowane na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Vario dam znac wieczorem ok? Ila czasu trwa taka operacja? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Panowie, szukam boczka przedniego lewego szarego ONYX do mojej b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 sam środek czy polerka też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Vario tylko srodek narazie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 To ok 2 dni jeżeli pranie tapicerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benoos Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Siema potrzebuje ktoś fakturę na naprawę elektr. lub mechaniczną samochodu? VAT 23% np. rozrusznik lub tym podobne PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 :hi:benoos PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Bry Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Arek poszlo pw:) Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 i malina:hi:arek wrócił do miasta wartego poznania:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 i malina:hi:arek wrócił do miasta wartego poznania:decayed: co masz na myśli Grzesiu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 i malina:hi:arek wrócił do miasta wartego poznania:decayed: co masz na myśli Grzesiu ? ze podkręcisz frekwencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 i malina:hi:arek wrócił do miasta wartego poznania:decayed: co masz na myśli Grzesiu ? ze podkręcisz frekwencję e tam maliny są w malowaniu także wiesz:decayed: kiedy masz czas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 i malina:hi:arek wrócił do miasta wartego poznania:decayed: co masz na myśli Grzesiu ? ze podkręcisz frekwencję e tam maliny są w malowaniu także wiesz:decayed: kiedy masz czas ? malina maliną powinna pozostać. czwartek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi