Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 i malina:hi:arek wrócił do miasta wartego poznania:decayed: co masz na myśli Grzesiu ? ze podkręcisz frekwencję e tam maliny są w malowaniu także wiesz:decayed: kiedy masz czas ? malina maliną powinna pozostać. czwartek... nie nie zostanie.. a coś w następnym tygodniu jakoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 i malina:hi:arek wrócił do miasta wartego poznania:decayed: co masz na myśli Grzesiu ? ze podkręcisz frekwencję e tam maliny są w malowaniu także wiesz:decayed: kiedy masz czas ? malina maliną powinna pozostać. czwartek... nie nie zostanie.. a coś w następnym tygodniu jakoś ? do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 i malina:hi:arek wrócił do miasta wartego poznania:decayed: co masz na myśli Grzesiu ? ze podkręcisz frekwencję e tam maliny są w malowaniu także wiesz:decayed: kiedy masz czas ? malina maliną powinna pozostać. czwartek... nie nie zostanie.. a coś w następnym tygodniu jakoś ? do ustalenia. Jak będę wiedział toś to dam znać biorę "rudą" i przyjeżdżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 panowie, w najblizszym czasie będe musiał zmienić przegub zewnętrzny przedni i tak kurde nie wiem co zrobić, bo po konkretnym nr to mega drogo wychodzi ten przegub do mojej furmanki, czy na na allegro, iparts czy intercars, ale na allegro na przykład w info tez jest ze ten sam przegub pasuje np do Passata B5 1.9 TDI 130km i było to mojej poprzedie auto i jak tam wymeinaiłem przeguby to udało mi sie kupić Lobro/Spidan za 230zł za sztuke, a tutaj kurde grubo ponad 300zł. co zrobić? kupić po konkretnym nr do 3.0 TDI czy taki jak miałem w Passacie bo znajdę takowego taneij. uzębienie wew. i zew. podaja i tu i tu takie same, tak samo koronka ABS, także sam nie wiem co zrobić... a chciałbym Lobro albo Spodana, żadncyh innych wynalzaków, chyba że ewentualnie jeszcze SKF-a widzialem na allegro ale nie znam opini, jeżeli tak jak na temat łożysk to raczej ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 SLO, masz skrzynkę na full spoko, może w kwietniu albo w maju będzie luz to zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ko panowie, w najblizszym czasie będe musiał zmienić przegub zewnętrzny przedni i tak kurde nie wiem co zrobić, bo po konkretnym nr to mega drogo wychodzi ten przegub do mojej furmanki, czy na na allegro, iparts czy intercars, ale na allegro na przykład w info tez jest ze ten sam przegub pasuje np do Passata B5 1.9 TDI 130km i było to mojej poprzedie auto i jak tam wymeinaiłem przeguby to udało mi sie kupić Lobro/Spidan za 230zł za sztuke, a tutaj kurde grubo ponad 300zł. co zrobić? kupić po konkretnym nr do 3.0 TDI czy taki jak miałem w Passacie bo znajdę takowego taneij. uzębienie wew. i zew. podaja i tu i tu takie same, tak samo koronka ABS, także sam nie wiem co zrobić... a chciałbym Lobro albo Spodana, żadncyh innych wynalzaków, chyba że ewentualnie jeszcze SKF-a widzialem na allegro ale nie znam opini, jeżeli tak jak na temat łożysk to raczej ok... 3.0 to 3.0. Płacz i płać a nie rób druciarstwa. Może jest to samo, a.może nie. Moc i moment prawie razy większe. Nie ryzykowałbym dla 100 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Grześko, da rade wsadzić jakieś dobre światło bi-halogenowe do lamp od New Beetl'a 2000r? Lampy na ori soczewkach, ale światło takie wiesz Ew. Bi-ksenon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Gwerty w nowym tygodniu daję Ci moje lampy na rezanie zastępcze auto mam jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 witam:hi: ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ---------- Grześko, da rade wsadzić jakieś dobre światło bi-halogenowe do lamp od New Beetl'a 2000r? Lampy na ori soczewkach, ale światło takie wiesz Ew. Bi-ksenon jak siedzi już tam projektor to na pewno da sie go podmienić na jakiś dobry bi. ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- Gwerty w nowym tygodniu daję Ci moje lampy na rezanie zastępcze auto mam jak by co ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 heloł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Byleś na szrocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Co tam łotry? Autko dziś odebrane i V8 tak samo łakome na paliwo, ale teraz już LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Ile Ci pali gazu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nie wiem jeszcze testowałem co potrafi na gazie i puki co średnia 18l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 A co masz za potworka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jeep Grand Cherokee 2002r, 4.7L V8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Byleś na szrocie? jutro podjadę i dam cynka i foto mms wyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi