skubiii89 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Ze spokojem do zimy daleko: :-) Wysłane z mojego LG-P710 Do piaskowania miało być jeb....aby tel Wysłane z mojego LG-P710
Pepin Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Szukam jakiejś płyty z plastiku w kolorze takim półprzeźroczystym do zabudowania balkonu na wysokości balustrady. Nie wie ktoś jak to może się nazywać i gdzie tego szukać ?
Maciej 6001 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Bry. Pewnie w budowlanych mają, jak kiedys kupowałem w lepiko na skurzewie
variocustoms Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 W Leroy kupisz Pepin, już mam 4 lata taki poliwęglan i jest wszystko ok
FANTOMAS Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Witam Wybieram się w ten łykend na targi do Poznania może mi ktoś polecić hotel w przystępnej cenie w Poznaniu
dareczek84 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Ciekawy masz hostel fusion na ul. Św. Marcin. Hotele w dni targowe nie mają przystępnych cen
FANTOMAS Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Raczej wolałbym hotel niż hostel jadę autem więc nie musi to być w centrum
niestandardowy Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Szukam jakiejś płyty z plastiku w kolorze takim półprzeźroczystym do zabudowania balkonu na wysokości balustrady. Nie wie ktoś jak to może się nazywać i gdzie tego szukać ? Poliweglan komorowy Raczej wolałbym hotel niż hostel jadę autem więc nie musi to być w centrumIlon hotel. B. Ladny ale nie znam cen...
przemo2.4 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Szukam jakiejś płyty z plastiku w kolorze takim półprzeźroczystym do zabudowania balkonu na wysokości balustrady. Nie wie ktoś jak to może się nazywać i gdzie tego szukać ? http://www.boral.pl możesz u nich sprawdzić, mają prawie wszystko a do tego mogą dociac na wymiar, wywiercic skleic Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
danielo Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Spałem w Pile piłem w Spale ... hej ... jutro półmaraton w Pile - więc raczej na spota nie wpadnę Ja proponuję spota za tydzień .. Style robi drugie wydanie zlotu ..... https://www.facebook.com/Styledbystylepoznan Ja się piszę tylko kiedy i gdzie poumierali czy wyjechali nagle wszyscy cisza jakaś niepokojąca
niestandardowy Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Rezaja pompki do webasto szukam... gdyby ktos cos gdzies....
dawidg2 Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 http://www.aw.poznan.pl/imprezy2014/20140912-13zabytki/index.html ktoś się wybiera?
Drut Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Witam Kiedy i gdzie ten rajd? Mam nadzieję że trochę OOOO się pojawi! Bo jak narazie to nic innego chyba sie nie szykuje tzn spot w poznaniu . Pisałem kilka razy ale nic z tego nie wyszło Edytowane 10 Września 2014 przez Drut
Arkadiush Opublikowano 10 Września 2014 Autor Opublikowano 10 Września 2014 Witam Kiedy i gdzie ten rajd? Mam nadzieję że trochę OOOO się pojawi! Bo jak narazie to nic innego chyba sie nie szykuje tzn spot w poznaniu . Pisałem kilka razy ale nic z tego nie wyszło ja to wiem.. Panowie jutro stadion Lecha ktoś coś około 18-19 ? 1. Arkadiush
dawidg2 Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 tam zabytki będą, z epoki, syrenki, stare fiaty itd. z lat 60-70 Witam Kiedy i gdzie ten rajd? Mam nadzieję że trochę OOOO się pojawi! Bo jak narazie to nic innego chyba sie nie szykuje tzn spot w poznaniu . Pisałem kilka razy ale nic z tego nie wyszło ja to wiem.. Panowie jutro stadion Lecha ktoś coś około 18-19 ? 1. Arkadiush chętnie ale do 18 w robocie jak nie dłużej więc odpadam
Drut Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 tam zabytki będą, z epoki, syrenki, stare fiaty itd. z lat 60-70 Witam Kiedy i gdzie ten rajd? Mam nadzieję że trochę OOOO się pojawi! Bo jak narazie to nic innego chyba sie nie szykuje tzn spot w poznaniu . Pisałem kilka razy ale nic z tego nie wyszło ja to wiem.. Panowie jutro stadion Lecha ktoś coś około 18-19 ?1. Arkadiush chętnie ale do 18 w robocie jak nie dłużej więc odpadam Jutro owszem 19 godz pasuje , a inne miejsce? Np parking pod M1 ?
radek_siara Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Ja może nawet wbiję, mam urlop
Rekomendowane odpowiedzi