myta1 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Dobry pomysł fierywolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 poco wozić jak można kupić tym bardziej że ja mam kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michua4 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ja moge grila zorganizowac niunia ma duzy bagarznik po kielbaski i buleczki skoczy sie do marketu tylko ta pogoda p.s czy tam mozna palic grila zieloni sie nie dopierdola bo bedzie gicha :exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Zeby było nas wiecej zabiore ze sobą brachola wlasnie sie dowiedzialem ze w czwartek z zielonej wyspy leci, :biggrin: nie widzieliśmy sie dobre pól roku takze musze znim tez duza wódke wypic po spocie to bedzie dobra okazja jakjuz podklad z grila bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lmatys Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ja moge grila zorganizowac niunia ma duzy bagarznik po kielbaski i buleczki skoczy sie do marketu tylko ta pogoda p.s czy tam mozna palic grila zieloni sie nie dopierdola bo bedzie gicha :exclaim: zieloni jak chca to moga sie doczepic do kształtu bieżnika w oponie...;-) nie sadze aby byly jakies problemy...przeciez to nie Św. Marcin;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 dobra kielbaske bym wciagnal.... szkoda ze bez pivka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 niestety z piwem bedzie krucho :frown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lmatys Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 dobra kielbaske bym wciagnal.... szkoda ze bez pivka :/ przeciez jak dobrze pojdzie, to w "majówke" bedzie cos z noclegiem i piwko bedzie sie lało...mysle ze w niedziele trzeba powaznie o tym pogadac...:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michua4 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 dobra kielbaske bym wciagnal.... szkoda ze bez pivka :/ przeciez jak dobrze pojdzie, to w "majówke" bedzie cos z noclegiem i piwko bedzie sie lało...mysle ze w niedziele trzeba powaznie o tym pogadac...:] jestem za piwkiem tą naszą majówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 a ktoś juz myślał gdzie tą majówke by wyprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Narazie była mowa o Łężeczkach. Tak jak napisał lmatys, trzeba plan obgadać na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 no to blisko mnie i fajan okolica mamy tu troszke jeziorek i lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michua4 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 no pewnie a ja mam trzy kilometry do domciu p.s pogadamy na zlociku mam wstepna oferte z posnani pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 aha to spoko :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 dobrze ze od soboty bedzie cieplej wiec bedzie konkretnie w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 tak jak mówisz Keyzer, w niedziele bedzie trzeba pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 hmm...z tego co widzę za oknem, to w niedzielę mozemy sobie kulig zamiast grila zrobić :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 od soboty ma być ocieplenie Age więc mże będzie oki troszke szczeliłem karpika bo zmieniłem akurat wczoraj opony a tu pod wieczór śnieg Dziś w pracy jestem bialo na drogach Służby drogowe znowu zaskoczone jaja sa narmalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papryk Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 [ Komentarz dodany przez: piotr1602: 22-03-2007, 13:18 ] kolega dostaje ostrzezenie za brak regulaminu i spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 papryk, uważaj na ostrzeżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi