papryk Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 za późno, już zaliczyłem....... a i tak jest the BEST. [ Komentarz dodany przez: piotr1602: 22-03-2007, 14:03 ] jak zaraz nie odwiedzisz NEWBIE i nie zapoznasz sie z regulaminem to juz nic nie napiszesz [ Dodano: 22-03-2007, 14:25 ] byłem, przeczytałem, przepraszam........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lmatys Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Chetni niech wejda na http://audia4.murka.net/ Mozna nadsylac fotki swoich wózków, oraz swoje foty, to zrobimy galerie wielkopolskich fanów A4 ;-). Jest tez ankieta, jaka domenke kupic dla wielkopolan...oczywiscie A4-klub to nadal nasz dom;-). Pozdrawiam. P.S-osoby chetne do kreowania wizerunku strony proszone kontakt ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 i jak dziś lmatys, bo ja mam mase pracy pogoda pokazuje co potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lmatys Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 i jak dziś lmatys, bo ja mam mase pracy pogoda pokazuje co potrafi zrobilem jakas tam podstawowa wersje forum;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Widziałem właśnie a ja przed chwilką skończyłem papierki przez tą pogode mialem pracy że aż mam dosc na dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papryk Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 ja też skończyłem papierki, stronka wporzo idę zobaczyć co na hali i skręcam do domciu, dajmy na mszę o dobrą pogodę na popłudnie niedzielne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Papryk masz chęć pofiglować z modami hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 no od soboty ma być ocieplenie dzis korki na drogach były masakryczne [ Dodano: 23-03-2007, 18:49 ] popadało śnieg znikł teraz tylko słonczko jest nam potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 bedzie dobrze!!! w niedziele ma byc 13 stopni i slonce!! )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michua4 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 bedzie dobrze!!! w niedziele ma byc 13 stopni i slonce!! )) mam taka nadzieje ze bedzie dobrze :exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Jasne, że będzie...a jak nie będzie słońca, to sami podgrzejemy atmosferę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 ma być ciepełko i grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michua4 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 pttrzac na dzisiejsza pogode jutrzejsza zapowiada sie fantastycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 prawda ma być super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Audimaniacy z Poznania i okolic ,jutro- 25.03.07.na ul. Bługarskiej przed stadionem Lecha pierwszy wiosenny spot o godzinie 17. Zapraszamy wszystkich serdecznie. Na spotach jest naprawdę miło :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 A mi przykro że nie dam rady przyjechać, bawcie się dobrze na wielkim grillowaniu!! :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Iverson, nam też jest przykro, ale będziemy na Ciebie czekać następnym razem :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Hehe jak miło ,dziękuję bardzo. Wkoncu musimy się kiedyś poznać. A tak na marginesie to byłem wczoraj w Poznaniu na imprezie firmowej w pubie Garden, bywasz tam Age? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Niee,nie miałam jeszcze okazji. Szczerze, to nawet nie orientuje się gdzie jest ten pub. Oj...z imprezowaniem ostatnio u mnie kiepsko :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 ale za to grillowanie bedzie Age jutro :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi